search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:02
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Ο ISIS «αποθεώνει» τον δολοφονικό ιό – Εκδίκηση και τιμωρία του Θεού προς τους άπιστους

24.03.2020 11:46
Κορωνοϊός: Ο ISIS «αποθεώνει» τον δολοφονικό ιό - Εκδίκηση και τιμωρία του Θεού προς τους άπιστους - Media

 

Ανακοίνωση, σύμφωνα με τα οποία η πανδημία του κορωνοϊού είναι εκδίκηση και τιμωρία του Θεού προς τους άπιστους, εξέδωσε ο ISIS.

Παράλληλα, τον εκλιπαρεί να εντείνει την οργή του.

Επίσης, το Ισλαμικό κράτος υπερηφανεύεται ότι παρατείνει το βασανιστήριο όλων των νοσούντων και να διασπείρει ακόμα περισσότερο τον ιό, προκαλώντας μαζικούς θανάτους ενώ θριαμβολογεί για το γεγονός ότι «τα έθνη σταυροφόρων έχουν αναγκαστεί να υποχωρήσουν εξαιτίας της κρίσης αυτής που ταλανίζει τη Δύση και όχι μόνο».

Τέλος δε… τονίζει ότι φροντίζει να ενημερώσει τους μαχητές του για τα μέτρα που οφείλουν να ακολουθήσουν, ώστε να παραμείνουν ασφαλείς.

Κυκλοφόρησε, μάλιστα, ένα νέο ενημερωτικό δελτίο μέσω της εβδομαδιαίας εφημερίδας της οργάνωσης Al Naba.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, πρόκειται για τη συνέχεια ενός προηγούμενου άρθρου, στο οποίο παρότρυνε τους υποστηρικτές του να «εμπιστευθούν τον Θεό και να αναζητήσουν καταφύγιο σε αυτόν».

Πλέον, προσφέρει και πρακτικές συμβουλές, ακολουθώντας λίγο πολύ την παγκόσμια ιατρική κοινότητα: «να πλένετε καλά τα χέρια σας». «Απομονωθείτε και μην συγχρωτίζεστε με πολλά άτομα».

Το άρθρο, όμως, συνεχίζει αναφέροντας ότι ο Θεός «επέβαλε κάτι από το επώδυνο μαρτύριο του στα έθνη της δημιουργίας του», υποστηρίζοντας ότι ο ιός είναι η απάντηση του στα ειδωλολατρικά έθνη. Κλείνει επαναλαμβάνοντας τα μέλη και τους οπαδούς της τρομοκρατικής οργάνωσης να μείνουν μακριά από την Ευρώπη και τους πολίτες της, την οποία και πάλι αποκαλούν «γη της πανδημίας’».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:01