search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:02
MENU CLOSE

Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη: Κάνουμε ελέγχους χωρίς μάσκες και γάντια

24.03.2020 14:30
Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη: Κάνουμε ελέγχους χωρίς μάσκες και γάντια - Media

 

Μεγάλος ο κίνδυνος να κολλήσουν οι πολίτες, αλλά και οι αστυνομικοί, σύμφωνα με καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Χωρίς γάντια, μάσκες και αντισηπτικά αναγκάζονται να κάνουν έλεγχο σε πολίτες αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, αφού τα απαραίτητα αυτά υλικά για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού δεν επαρκούν.

Σε καταγγελία στο ethnos.gr, προχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Τσαϊρίδης, επιρρίπτοντας ευθύνες και σημειώνοντας ότι οι τοπικοί επικεφαλής έχουν προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Μάλιστα, ο κ. Τσαϊρίδης επισήμανε ότι η Ένωση αναγκάστηκε με δικά της έξοδα να προμηθευτεί γάντια, μάσκες και αντισηπτικά, προκειμένου να θωρακίσει τους συναδέλφους της, ώστε να μην κινδυνεύουν κατά τους ελέγχους να κολλήσουν τον ιό από πολίτες, αλλά και να μην κολλήσουν οι ίδιοι πολίτες, αφού βρίσκονται συνεχώς εκτεθειμένοι.

«Δυστυχώς, ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου. Έχουμε κάνει επανειλημμένες συναντήσεις με την κεντρική εξουσία και μας είπαν ότι έχουν εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα υλικά. Ωστόσο, συνάδελφοί μας που βρίσκονται στο δρόμο μας λένε ότι αυτό δεν έχει γίνει. Σε κάθε τμήμα υπάρχει μόλις ένα κουτί με μάσκες και γάντια, που φτάνουν ίσα – ίσα μόλις για μία ημέρα. Αναγκαστήκαμε με έξοδα της Ένωσης να προμηθευτούμε για τους συναδέλφους 2.500 μάσκες, 30.000 γάντια και πάνω από μισό τόνο αντισηπτικά. Την προσπάθειά μας βοήθησαν και πολλοί ιδιώτες», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59