search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:03
MENU CLOSE

Ποιες μάρκες αυτοκινήτου οδηγούν οι άπιστοι σύζυγοι

24.03.2020 16:01
Ποιες μάρκες αυτοκινήτου οδηγούν οι άπιστοι σύζυγοι - Media

 

Έρευνα στο Ενωμένο Βασίλειο αποδεικνύει ότι μοιχοί και μοιχαλίδες, έχουν έφεση σε συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτων.

Τι πιθανότητες υπάρχουν οι κάτοχοι μιας συγκεκριμένης μάρκας αυτοκινήτου να είναι άπιστοι στο γάμο τους; Αρκετά μεγάλη, 22% για την ακρίβεια, όπως δείχνει μια έρευνα ανάμεσα σε 2.500 χρήστες του site γνωριμιών για παντρεμένους, IllicitEncounters.com.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο online τόπο συνάντησης μοιχών και μοιχαλίδων στο Ενωμένο Βασίλειο, ο οποίος στα τέλη του 2019 ζήτησε από τους χρήστες να μάθει ποια μάρκα αυτοκινήτου οδηγούν.

Τα αποτελέσματα, όπως αναφέρει το insider.gr ίσως και να μπορούν να θεωρηθούν αναμενόμενα, καθώς η απιστία, τόσο από τους άντρες όσο και από τους γυναίκες, απαιτεί επένδυση σε χρόνο και χρήμα. Επομένως, οι καθ’ έξιν μοιχοί πιθανότατα θα έχουν και ακριβά αυτοκίνητα.

Αυτή την εικασία έρχεται να επιβεβαιώσει η έρευνα, με μια διαφορά όμως. Το νούμερο ένα αυτοκίνητο για τους άπιστους άνδρες αναδεικνύεται το Volkswagen με ποσοστό 22%.

Για τις γυναίκες, τα πράγματα είναι πιο προβλέψιμα, καθώς η Mercedes είναι το νούμερο ένα αυτοκίνητο που οδηγείται από τις άπιστες συζύγους, σε ποσοστό 20%.

Η BMW έρχεται στη δεύτερη θέση τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, με 18% και 17% αντίστοιχα. Το αυτοκίνητο που οδηγείται λιγότερο τόσο από τους άνδρες όσο και από τις γυναίκες, που έχουν ανάγει το τσιλημπούρδημα σε επιστήμη, είναι το Fiat. Το ποσοστό του είναι μόλις 0,2%.

Τα φανταχτερά αυτοκίνητα και η λίμπιντο φαίνεται ότι συνδυάζονται ιδανικά, καθώς η έρευνα δείχνει ότι η κατοχή ενός ακριβού αυτοκινήτου μπορεί να αλλάξει την κατάταξη ενός άντρα στην πιθανότητα ραντεβού από 4/10 σε 8/10, σύμφωνα με το 58% των γυναικών που πήραν μέρος στην έρευνα.

Στο Ενωμένο Βασίλειο, το 22% των άπιστων συζύγων οδηγούν Volkswagen.

Τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι άπιστοι άντρες

1. Volkswagen 22%

2. BMW 18%

3. Mercedes 17%

4. Jaguar 15%

5. Audi 11%

6. Ford 8%

7. Άλλο 9%

Οι γυναίκες που οδηγούν Mercedes, μπορεί σε ποσοστό 20% να απατούν τους συζύγους τους:

Τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι άπιστες γυναίκες

1. Mercedes 20%

2. BMW 17%

3. Audi 16%

4. Μίνι 15%

5. Kia 13%

6. Vauxhall 9%

7. Άλλο 10%

Αν και δεύτερη, η BMW αποτελεί μια κορυφαία επιλογή μοιχών και μοιχαλίδων στο Ενωμένο Βασίλειο.

Η εκπρόσωπος του site γνωριμιών μεταξύ παντρεμένων IllicitEncounters.com, η Τζέσικα Λεόνι, δήλωσε σχετικά με την έρευνα: “Το αυτοκίνητο αντανακλά την προσωπικότητα του οδηγού. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι μοιχοί τείνουν να είναι εύποροι και επιτυχημένοι, πρόθυμοι να επενδύσουν στην υψηλή ποιότητα. Αυτή η στάση επεκτείνεται στις συζυγικές ζωές τους. Μια σχέση εκτός γάμου αποτελεί πολυτέλεια και ταυτόχρονα αντίδοτο στη μετριότητα της συζυγικής ζωής”.

Αν λοιπόν ο σύζυγος ή η σύζυγος επιμένει η επόμενη επένδυσή σας να είναι σε ένα εντυπωσιακό, πολυτελές αυτοκίνητο, λάβετε τα μέτρα σας…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:03