search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:39
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: «Παγιδευμένοι» στο αεροδρόμιο Ατατούρκ τέσσερις Έλληνες

24.03.2020 16:50
Κορωνοϊός: «Παγιδευμένοι» στο αεροδρόμιο Ατατούρκ τέσσερις Έλληνες - Media
 
Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης βρίσκονται τέσσερις Έλληνες, οι οποίοι έφτασαν στην Τουρκία με τράνζιτ από ΗΠΑ και Αργεντινή, με σκοπό να επαναπατριστούν.
 
Οι τέσσερις Έλληνες παραμένουν στο αεροδρόμιο, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμη πτήση για την Ελλάδα και οι ελληνικές αρχές ανακοίνωσαν πως σταματούν οι πτήσεις από Τουρκία και Βρετανία, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού.
 
Κατόπιν τούτου αναμένεται από το ελληνικό προξενείο να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες για τον επαναπατρισμό των τεσσάρων Ελλήνων, πιθανότατα μαζί με άλλους Έλληνες οι οποίοι διαμένουν στην Τουρκία και έχουν εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψουν στην πατρίδα. Οι συμπατριώτες μας είναι σε συνεχή επικοινωνία με το ελληνικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:39