search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:34
MENU CLOSE

Βρετανία: Νεαρή μητέρα ετοίμασε τη διαθήκη της σε περίπτωση που πεθάνει από κορωνοϊό

24.03.2020 18:03
Βρετανία: Νεαρή μητέρα ετοίμασε τη διαθήκη της σε περίπτωση που πεθάνει από κορωνοϊό - Media

 

Μια υγιής γυναίκα είπε ότι ετοίμασε την διαθήκη για τη μικρή κόρη της, πριν έρθει αντιμέτωπη με την μάχη της με τον κορωνοϊό, στη Μ. Βρετανία.

Η 37χρονη μητέρα Andrea Dolce Little δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook μια προειδοποίηση για όλους όσους «δεν το παίρνουν σοβαρά».

Ποτέ δεν κάπνιζε και δεν έπινε αλκοόλ, αλλά βρέθηκε να παλεύει για τη ζωή της.

Η κ. Little, από το Chilton, County Durham, προειδοποίησε για την κατανάλωση αναψυκτικών με τεχνητά γλυκαντικά, καθώς όπως είπε «θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να έχετε δηλητηριαστεί».

«Δεν είναι αστείο, ο βήχας που έχετε δεν είναι ένας παραγωγικός βήχας, είναι ένας ξηρός βήχας. Είμαι ένα πολύ υγιές άτομο εκτός από το ότι δεν έχω θυρεοειδή, δεν καπνίζω, δεν πίνω πολύ, δεν μου αρέσουν τα ναρκωτικά, είμαι υγιής και πάλι συνέβη αυτό.

Ήμουν αρκετά ανήσυχη για μένα ώστε ετοίμασα τη διαθήκη μου για την κόρη μου και της είπα πού ήταν όλα και πόσο αξίζει αυτό,  τόσο κακό μπορεί να γίνει.

Μερικοί άνθρωποι δεν θα το περάσουν τόσο άσχημα είναι η αλήθεια, αλλά μην το ρισκάρετε, απομονωθείτε και παραμείνετε μακριά από ανθρώπους που αγαπάτε εάν έχετε συμπτώματα», πρόσθεσε.

Η Andrea είπε ότι τα πρώτα της συμπτώματα ήταν πονοκέφαλος, ρινική καταρροή και πονόλαιμος.

Αλλά από την τρίτη ημέρα, ο ιός είχε μετατοπιστεί στο στήθος της.

Έγραψε: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, μόνο το ανώτερο τμήμα των πνευμόνων μου λειτουργούσε, σαν να ασφυκτιούσα. Ο πόνος κάθε φορά που ανέπνεα ήταν σαν οι πνεύμονές μου να ήταν βαρείς και γεμάτοι από γυαλί. Πονούσε το να αναπνέεις».

Την έκτη ημέρα, η Andrea λέει ότι είχε εντελώς καταβληθεί και δεν μπορούσε να κινηθεί.

«Οι πνεύμονες μου ήταν χειρότερα, ακόμα δεν είχα ενέργεια, δεν μπορούσα να περπατήσω ή τα πόδια μου έτρεμαν.

Ήμουν τόσο φοβισμένη, ολόκληρο το σώμα μου καιγόταν σαν να ήταν σε πυρκαγιά, η μόνη στιγμή που μπορούσα να πάρω μια πραγματική αναπνοή ήταν όταν έβηχα τόσο που πονούσα» είπε.

Σε αυτό το σημείο, η Αντρέα έσπευσε στο νοσοκομείο όπου μπήκε σε μηχανική υποστήριξη.

Περιγράφοντας την κατάσταση, έγραψε: «Κατέληξα στο νοσοκομείο με οξυγόνο στην πλάτη μου, με τόσο πόνο στους πνεύμονες πόνους στο στήθος μου, πολύ ζαλισμένη και δεν μπορούσα να περπατήσω.

Σήμερα αισθάνομαι ανθρώπινα, αλλά οι πνεύμονες μου εξακολουθούν να πονάνε, αλλά αυτός ο ιός σας ξεγελάει, ξυπνάς μερικά πρωινά και είσαι μια χαρά, προσπαθείς να περπατήσεις ή να κάνεις κάτι και επιστρέφει, δεν τελειώνει ποτέ».

«Είναι αλήθεια ότι το 80% από εμάς θα το πάθει αυτό οπότε μετά μπορούμε να αναπτύξουμε ένα μέρος του ανοσοποιητικού μας, αλλά πόσοι θα πεθάνουν στη διαδικασία δεν ξέρω, να φροντίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και μείνετε στο σπίτι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:33