08/07/2020 17:18:58

Κίνηση-σοκ από την Google για τις αναβαθμίσεις του Chrome

Κίνηση-σοκ από την Google για τις αναβαθμίσεις του Chrome - Media
 
Σε μια εξαιρετικά σπάνια κίνησή της η Google προχώρησε σε ανακοινώσεις σχετικά με το πρόγραμμα αναβαθμίσεων του πιο δημοφιλούς browser στον κόσμο του Chrome και τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά.
 
Όπως είναι ήδη γνωστό, η Google λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού έχει προχωρήσει σε ευρεία εφαρμογή του μέτρου της τηλεεργασίας, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν συνέπειες για την ανάπτυξη διαφόρων project.
 
Σε αυτά φαίνεται ότι πέφτει και η έκδοση 82 του Chrome, η οποία αναστέλλεται επ' αόριστον με το αιτιολογικό ότι «θέλουμε να κρατήσουμε ασφαλείς τους χρήστες μας και να διατηρήσουμε τη σταθερότητα».
 
Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς η έκδοση 82 του Chrome θα αποτελούσε τη βάση για τη νέα δραστική αναβάθμιση του browser για όλες τις πλατφόρμες (Windows, Mac OS, Android και Chrome OS).
 
Πλέον, η Google ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην ανάπτυξη του Chrome 83, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει σε όλο το διάστημα της κρίσης να παρέχει αναβαθμίσεις ασφαλείας για τις υπάρχουσες εκδόσεις του browser.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.