search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:05
MENU CLOSE

«Τα είπαν» οι πολιτικοί αρχηγοί στο Σύνταγμα – Τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας

25.03.2020 09:24
synt.jpg

 

Σύντομη επικοινωνία είχαν οι πολιτικοί αρχηγοί που βρέθηκαν στο Σύνταγμα για να παραστούν στην κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για την 25η Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, μετά την λιτή τελετή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, πλησίασε και συνομίλησε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ στη συνέχεια το ίδιο έγινε και με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στη συνέχεια ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ συνομίλησε με τον πρωθυπουργό, ενώ στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ οι πολιτικοί αρχηγοί μπορεί να μην άφησαν να χαθεί η ευκαιρία για δια ζώσης επικοινωνία, ωστόσο τήρησαν τις μεταξύ τους αποστάσεις για τη μη διάδοση του κορονοϊού.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:04