search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:26
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-Πάτρα: «Αμετανόητος» ιερέας λειτούργησε με 30 πιστούς αψηφώντας την απαγόρευση (Video)

26.03.2020 07:41
Κορωνοϊός-Πάτρα: «Αμετανόητος» ιερέας λειτούργησε με 30 πιστούς αψηφώντας την απαγόρευση (Video) - Media

 

Την Τετάρτη ακόμη ένας ιερέας παράκουσε τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης και τέλεσε κανονικά την λειτουργία, παρουσία περίπου 30 πιστών.

Όπως, μεταδίδει το τοπικό site dete.gr, αυτό συνέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Πάτρα όπου ο ιερέας Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, γνωστός για τις «σκληρές» θέσεις του, έκανε αυτό που είχε πράξει και την Κυριακή. Λειτούργησε κανονικά!

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο εν λόγω ιερέας έχει έρθει πολλές  φορές σε αντιπαράθεση με τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο αλλά και την Ιεραρχία.

Ο Μητροπολίτης Πατρών ενημερώθηκε για την ενέργεια του ιερέα και έχει αποφασίσει να λάβει μέτγρα σε βάρος του.

Να θυμίσουμε ότι προ ημερών είχε λειτουργήσει και ο Μητροπολίτης Κυθήρων και στον οποίον ασκήθηκε ποινική δίωξη και θα καθίσει στο εδώλιο.

Τέλος να σημειωθεί ότι όταν δημοσιογράφος επιχείρησε να μπει στον ναό και να καταγράψει όσα συνέβαιναν εμποδίστηκε από πιστούς και η λειτουργία διεκόπη.

Δείτε το βίντεο του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού Patras TV:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:22