27/11/2020 08:51:51

Δραματική έκκληση για επαναπατρισμό απευθύνει Έλληνας εγκλωβισμένος στην Ιταλία (video)

Δραματική έκκληση για επαναπατρισμό απευθύνει Έλληνας εγκλωβισμένος στην Ιταλία (video) - Media

Ο Γιώργος Παπαγεωργόπουλος από το Ναύπλιο εδώ και έξι μέρες κοιμάται στο αυτοκίνητό του μαζί με τον σκύλο του. Εγκλωβισμένος στο λιμάνι της Ανκόνας ζει μια περιπέτεια δίχως τέλος, αφού τα σύνορα έχουν κλείσει και δεν έχει τρόπο να γυρίσει στην Ελλάδα.

Με σπασμένη φωνή περιγράφει τον Γολγοθά που ζει, ενώ όπως λέει ανήκει και στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού λόγω πνευμονίας.

Η οδύσσεια ξεκίνησε από τη Γερμανία πριν από οκτώ ημέρες, όταν απολύθηκε από τη δουλειά του, όπως αναφέρουν οι Αργολικές Ειδήσεις.

Μην έχοντας άλλη επιλογή, με λιγοστά χρήματα αποφασίζει να γυρίσει οδικώς. Με κλειστά τα σύνορα και αφού οι αυστριακοί τον άφησαν ελεύθερο, καταφέρνει να φτάσει στην Ανκόνα.

Μόνος και αβοήθητος κοιμήθηκε μαζί με τον σκύλο του στο αυτοκίνητό του.

Απεγνωσμένος απευθύνθηκε στο προξενείο. «Να ψάξετε μόνος σας» ήταν η απάντηση που έλαβε, όταν ζήτησε κατάλυμα.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο τόνισε: «Βρίσκομαι στην Ανκόνα εγκλωβισμένος. Τα χρήματά μου εξαντλούνται. Προσπαθώ να βρω λύσεις».

«Επικοινωνώ με την πρεσβεία και μου λέει να κάνω υπομονή. Τους ζητάω να μου βρουν κατάλυμα και δεν μπορούν να με βοηθήσουν. Δεν μου έχουν δώσει κάτι νεότερο».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.