search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:44
MENU CLOSE

Έστειλε τον σκύλο του για ψώνια για να μην «σπάσει» η καραντίνα (photos)

26.03.2020 12:20
«Ο πιο πιστός φίλος» - Σκύλος περίμενε τέσσερις μέρες στην γέφυρα που είδε το αφεντικό του να αυτοκτονεί (Video) - Media

 

Τον τρόπο να ψωνίσει τα αγαπημένα του σνακ χωρίς παράλληλα να κινδυνεύσει από τον κορωνοϊό, μιας και βρίσκεται σε καραντίνα βρήκε ο Μεξικανός Αντόνιο Μουνιόθ.

j

Έτσι σκέφτηκε να δέσει στο περιλαίμιό του αγαπημένου του τσιουάουα, τα χρήματα που προορίζονταν για τα ψώνια και συνοδεύονταν από το εξής σημείωμα: «Κύριε, πουλήστε στον σκύλο μου μερικά γαριδάκια. Όχι τα κόκκινα, είναι πολύ καυτερά». Ο σκύλος αρματωμένος βγήκε από το σπίτι και ξεκίνησε να βγάλει εις πέρας την αποστολή του.

 

Αυτό που ακολούθησε ήταν φανερά εντυπωσιακό. Ο σκύλος επέστρεψε γρήγορα, ενώ αυτή τη φορά είχε δεμένα στο περιλαίμιό του τα γαριδάκια. Ο Αντόνιο δεν έχασε τη στιγμή, την απαθανάτισε και τη δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:43