search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:04
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Οι ποδοσφαιριστές ζητούν το επίδομα των 800 ευρώ

26.03.2020 14:01
Σούπερ Καπ στην Ιταλία με πολλές προσφορές από το Pamestoixima.gr - Media

 

Κοινή επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, απέστειλαν οι πρόεδροι της Super League 1, Super League 2 και Football League.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου και ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δημιούργησαν κοινό μέτωπο προκειμένου να ζητηθεί από την Κυβέρνηση να ενταχθούν οι ποδοσφαιριστές των εθνικών κατηγοριών στη διευρυμένη λίστα του ΚΑΔ για το επίδομα των 800 ευρώ που έχει εξαγγελθεί.

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η διακοπή λειτουργίας των επιχειρήσεων, η Κυβέρνηση προχώρησε στο συγκεκριμένο μέτρο, το οποίο βέβαια περιλαμβάνει μόνο όσους είναι καταγεγραμμένοι στην ΕΡΓΑΝΗ.

Κάτι που δεν ισχύει για τους ποδοσφαιριστές εν προκειμένω, οι οποίοι όμως ζητούν με αυτόν τον τρόπο να ενταχθούν στο ευρύτερο νομοθετικό πλαίσιο κατ’ εξαίρεση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:04