search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:42
MENU CLOSE

Μάιλι Σάιρους σε Χίλαρι Νταφ: Το έκανα για να σε αντιγράψω

26.03.2020 14:44
Μάιλι Σάιρους σε Χίλαρι Νταφ: Το έκανα για να σε αντιγράψω - Media

 

Η 27χρονη Μάιλι Σάιρους είπε στην 32χρονη Χίλαρι Νταφ στο Live σόου της Bright Minds στο Instagram ότι έκανε τις οντισιόν για την Hannah Montana «για να σε αντιγράψω πάση θυσία».

Η Χίλαρι απέκτησε φήμη στο Lizzie McGuire, το οποία άρχισε να εκπέμπει στο κανάλι της Disney Channel το 2001, πέντε χρόνια πριν η Hannah Montana κάνει το ντεμπούτο της στο ίδιο δίκτυο.

«Έτσι ήθελα να πω ότι πήγα στη συναυλία σου όταν ήμουν 11 χρονών και σου είπα ότι φορούσα καρό πουκάμισο και UGGs στο σόου επειδή εσύ φορούσες μια καρό φούστα και UGGs και τις μπροστινές θέσεις ήλπιζα ότι θα με παρατηρούσες και θα ήσουν κάπως σαν: “Γεια σου, κορίτσι, ωραία UGGs”», είπε η Μάιλι Σάιρους.

«Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν, αλλά είχα εμμονή με το μπλουζάκι σου και ήταν εκθαμβωτικό και έγραφε Νάσβιλ, και πήγα αμέσως και αγόρασα το ίδιο και έμεινα όλη τη νύχτα ξύπνια συγκεντρώνοντας όλα όσα μου άνηκαν» πρόσθεσε η σταρ.

«Και στη συνέχεια πήγα στο Λος Άντζελες σχεδόν αμέσως για να μπορώ να κάνω οντισιόν για τη Disney και κατέληξα να παίρνω το ρόλο, αλλά ο μόνος λόγος που ήθελα ήταν να μπορώ να κάνω ό, τι έκανες», ομολόγησε.

«Και έτσι πραγματικά δεν νομίζω ότι με ένοιαζε αν είμαι ηθοποιός ή τραγουδίστρια. Απλά θα σε αντέγραφα πάση θυσία. Έτσι, θέλω απλώς να πω, ξέρεις, σε ευχαριστώ ξανά, γιατί απλά με ενέπνευσες και ποτέ δεν θα καθόμουν εδώ και δε θα μπορούσα να είμαι σταρ αν δεν ήσουν εσύ και κάπως μου έδειξε πώς να το κάνω αυτό», είπε.

Από την πλευρά της, η Χίλαρι Νταφ απάντησε ότι η Μάιλι ήταν «τόσο γλυκιά», προσθέτοντας ότι «αισθάνομαι σαν να σε γνωρίζω για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Και μόνο που σε ακούω να το λες αυτό, αισθάνομαι σαν να έχεις λαμπρό μέλλον και έχεις κάνει πολλές επιλογές που ήταν τολμηρές και είσαι έμπνευση για μένα και για όλους μας και να συνεχίσεις να είσαι».

Πρόσθεσε ότι «δεν μπορώ να πιστέψω τι μου λες. Είναι τόσο γλυκό και τόσο ευγενικό, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι, ξέρεις, αναζητώ έμπνευση από εσένα για το πώς να είμαι κουλ και τι να φορέσεις και τι κάνεις και όλα αυτά τα πράγματα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:41