11/08/2020 22:10:55

Θα μπορούσε να είναι παπούδες τους: Απίστευτη επίθεση νεαρών σε ασθενοφόρα που μετέφεραν ηλικιωμένους με κορωνοϊό (Video)

Θα μπορούσε να είναι παπούδες τους: Απίστευτη επίθεση νεαρών σε ασθενοφόρα που μετέφεραν ηλικιωμένους με κορωνοϊό (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην Ισπανία στην κοινότητα La Linea de la Concepcion κοντά στο Γιβραλτάρ. Με τη συνοδεία περιπολικών μεταφέρθηκαν μέσα σε ασθενοφόρα 28 ηλικιωμένοιο που έχουν κορωνοϊό σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. 
Στο δρόμο εμφανίσθηκαν ομάδες νεαρών που γουχάριζαν και έβριζαν τόσο τους γέροντες μέσα στα ασθενοφόρα φωνάζοντας «Θα μας σκοτώσετε όλους», όσο και τους αστυνομικούς που τους συνόδευαν. 
Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις κάποιοι νεαροί έριξαν στα ασθενοφόρα βόμβες μολότοφ για να κάψουν ζωντανούς τους ηλικιωμένους, αλλά και πέτρες στα περιπολικά των αστυνομικών. Από τις αψιμαχίες οι αρχές συνέλαβαν 2 νεαρούς. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε: «Αρκετοί νέοι συγκεντρώθηκαν στην είσοδο της πόλης και πέταξαν πέτρες στα ασθενοφόρα για να προσπαθήσουν να αποτρέψουν την άφιξή τους στον προορισμό τους»
Ο δήμαρχος της πόλης,  Juan Franco καταδίκασε τις επιθέσεις, λέγοντας για τους ενόχους: «Είναι μια μικρή ομάδα ανεπιθύμητων και ηλιθίων που δεν αντιπροσωπεύουν την πόλη μας».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.