search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:25
MENU CLOSE

Θα μπορούσε να είναι παπούδες τους: Απίστευτη επίθεση νεαρών σε ασθενοφόρα που μετέφεραν ηλικιωμένους με κορωνοϊό (Video)

26.03.2020 16:34
Θα μπορούσε να είναι παπούδες τους: Απίστευτη επίθεση νεαρών σε ασθενοφόρα που μετέφεραν ηλικιωμένους με κορωνοϊό (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην Ισπανία στην κοινότητα La Linea de la Concepcion κοντά στο Γιβραλτάρ. Με τη συνοδεία περιπολικών μεταφέρθηκαν μέσα σε ασθενοφόρα 28 ηλικιωμένοιο που έχουν κορωνοϊό σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. 
Στο δρόμο εμφανίσθηκαν ομάδες νεαρών που γουχάριζαν και έβριζαν τόσο τους γέροντες μέσα στα ασθενοφόρα φωνάζοντας «Θα μας σκοτώσετε όλους», όσο και τους αστυνομικούς που τους συνόδευαν. 
Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις κάποιοι νεαροί έριξαν στα ασθενοφόρα βόμβες μολότοφ για να κάψουν ζωντανούς τους ηλικιωμένους, αλλά και πέτρες στα περιπολικά των αστυνομικών. Από τις αψιμαχίες οι αρχές συνέλαβαν 2 νεαρούς. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε: «Αρκετοί νέοι συγκεντρώθηκαν στην είσοδο της πόλης και πέταξαν πέτρες στα ασθενοφόρα για να προσπαθήσουν να αποτρέψουν την άφιξή τους στον προορισμό τους»
Ο δήμαρχος της πόλης,  Juan Franco καταδίκασε τις επιθέσεις, λέγοντας για τους ενόχους: «Είναι μια μικρή ομάδα ανεπιθύμητων και ηλιθίων που δεν αντιπροσωπεύουν την πόλη μας».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20