07/06/2020 03:56:24

Κορωνοϊός: Ζευγάρι παρήγγειλε φαγητό σε εστιατόριο στη Σαγκάη και μέσα στη σούπα βρήκε μια χρησιμοποιημένη χειρουργική μάσκα προσώπου

Κορωνοϊός: Ζευγάρι παρήγγειλε φαγητό σε εστιατόριο στη Σαγκάη και μέσα στη σούπα βρήκε μια χρησιμοποιημένη χειρουργική μάσκα προσώπου  - Media

 

Το ζευγάρι κάθισε να απολαύσει το φαγητό του σε ένα εστιατόριο στη Σαγκάη που βρίσκεται σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους. Ο κόσμος σιγά σιγά αρχίζει να ξεπερνάει τον εφιάλτη του κορωνοϊού και βγαίνει στους δρόμους. 
Όταν ήρθε το πιάτο με τη σούπα και ο άνδρας έβαλε μέσα το κουτάλι του έπιασε κάτι περισσότερο από το κανονικό, βαρύ. Μέσα στο βαθύ πιάτο υπήρχε μια χειρουργική μάσκα σαν αυτές που φοράει όλος ο κόσμος στο πρόσωπο του για τον κορωνοϊό. 
Αμέσως δημιουργήθηκε πανικός με τον άνδρα και τη γυναίκα να φωνάζουν σε έξαλλη κατάσταση. Ο ιδιοκτήτης που το όνομα του είναι Γου, τους κάλεσε μέσα και τους ζήτησε να ηρεμήσουν. Τους είπε πως ότι φάνε είναι πληρωμένα και επιπλέον θα τους έδινε και 500 γουάν για να μην κάνουν καταγγελία. 
Το ζευγάρι δεν το δέχτηκε και αμέσως έκαναν καταγγελία στο υγειονομικό. Ύτσερα όμως από εξέταση των φωτογραφιών η υπηρεσία αποφάνθηκε πως δεν υπάρχει κάποια μάσκα στο πιάτο και έτσι δεν επέβαλλε κανένα πρόστιμο στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.