search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:36
MENU CLOSE

H Χάιντι Κλουμ κατάφερε να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό και ξέρει ήδη την απάντηση

26.03.2020 18:29
H Χάιντι Κλουμ κατάφερε να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό και ξέρει ήδη την απάντηση - Media

 

Heidi Klum επέλεξε από μόνη της να μπει σε καραντίνα όταν άρχισε να έχει κάποια συμπτώματα. Τις πρώτες μέρες προσπάθησε μάταια να κάνει κάποιο τεστ αλλά δεν τα κατάφερε γιατί, όπως είπε η ίδια, δεν υπήρχαν άλλα. Όταν επέστρεψε ο σύζυγός της, Tom Kaulitz από την περιοδεία του επέλεξαν να μείνουν μακριά ο ένας από τον αλλο για προληπτικούς λόγους γιατί κι εκείνος αισθανόταν άρρωστος.

“Για να είμαστε ασφαλείς, μένουμε χώρια μέχρι να πάρουμε τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού (που επιτέλους καταφέραμε να κάνουμε σήμερα). Δε θέλουμε να μεταδίδουμε μικρόβια και να ρισκάρουμε το ενδεχόμενο οι άλλοι να αρρωστήσουν περισσότερο… ακόμα και μεταξύ μας. Όσο και να θέλω να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω, είναι πιο σημαντικό να κάνουμε το σωστό και να μην εξαπλωθεί περαιτέρω” είχε γράψει το μοντέλο στο instagram της.

Λίγες μέρες αργότερα, έχοντας πια πάρει την απάντηση από το τεστ, παραμένει στο σπίτι της αλλά πιο ήσυχη καθώς ήταν αρνητικό. Το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από την παρακάτω φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day 14 of staying HME #covid_19negative

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:33