search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:34
MENU CLOSE

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας: Ο Νούρι ξύπνησε από κώμα 2,5 ετών

26.03.2020 21:23
Η ευχάριστη είδηση της ημέρας: Ο Νούρι ξύπνησε από κώμα 2,5 ετών - Media

 

Η ιστορία του πριν από 2,5 χρόνια σόκαρε και σήμερα, εν μέσω παγκόσμιας… κατάθλιψης, προέκυψαν ευχάριστα από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άγιαξ, Αμπντελάκ Νούρι.

Ήταν μεσημέρι της 8ης Ιουλίου, όταν κατά τη διάρκεια ενός φιλικού προετοιμασίας του Άγιαξ στην Αυστρία κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, ο 20χρονος τότε Αμπντελάκ Νούρι, που ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα του «Αίαντα», έπεσε αναίσθητος στο έδαφος και δεν ξανασηκώθηκε.

Αυτό, όμως, άλλαξε σύμφωνα με όσα πληροφόρησε σήμερα η οικογένειά του, καθώς όπως επιβεβαίωσε, ο μαροκινής καταγωγής μέσος, αλλά διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας έχει ξυπνήσει από το κώμα 2,5 χρόνων, ανταποκρίνεται και είναι σε αναπηρικό κοριτσάκι.

«Ο Άπι είναι στο αναπηρικό του καροτσάκι. Ανταποκρίνεται. Είναι εκεί, είναι μέλος της οικογένειας. Οι συζητήσεις είναι πάντα όπως ήταν, συνήθως για ποδόσφαιρο. Φαίνεται ότι είναι εκεί. Μερικές φορές φαίνεται απλανής, ανάλογα με την κατάσταση. Αυτό μπορεί να συμβεί για παράδειγμα αν τον ρωτήσεις κάτι για εκείνον. Αλλά είναι πολύ καλύτερα από ό,τι είχε προβλεφθεί.

Ζει στο δικό του σπίτι, που του αγοράσαμε μετά τις 8 Ιουλίου του 2017. Είναι πάντα απόσταση περπατήματος από την οικογένειά του. Ήταν τόσο δύσκολο στην περίοδο νοσηλείας. Ένα μέλος της οικογένειας είχε “βάρδια” 24 ώρες και μετά ερχόταν κάποιος να τον αλλάξει. Ποτέ δεν έμεινε μόνος. Η μητέρα του τον υποστήριζε πάντα. Τώρα υπάρχουν συνήθως τέσσερα ή πέντε μέλη της οικογένειας, συν την ιατρική φροντίδα».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:34