search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:07
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Το θρυλικό «Μαρακανά» στο Ρίο μετατρέπεται σε προσωρινό νοσοκομείο

27.03.2020 06:22
Κορωνοϊός: Το θρυλικό «Μαρακανά» στο Ρίο μετατρέπεται σε προσωρινό νοσοκομείο - Media

 

Ενα από τα πλέον εμβληματικά στάδια του κόσμου, το θρυλικό «Μαρακανά» μετατρέπεται σε προσωρινό νοσοκομείο για τις ανάγκες του κορωνοϊού.

Τα κρούσματα στην Βραζιλία είναι κοντά στις 3.000, αλλά εκτιμάται πως ο αριθμός είναι κατά πολύ μεγαλύτερος. Έτσι, οι αρχές αναζητούν χώρους που θα τους μετατρέψουν σε προσωρινά νοσοκομεία και το στάδιο Μαρακανά θα συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς.

Όπως αναφέρει το iefimerida, το Μαρακανά, που έχει φιλοξενήσει δύο τελικούς Μουντιάλ και αγώνες ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, θα ακολουθήσει το παράδειγμα των σταδίου «Pacaembu» στο Σάο Πάολο και του «Mané Garrincha» στη Μπραζίλια, τα οποία έχουν ήδη μετατραπεί σε προσωρινές εγκαταστάσεις υγείας. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην χώρα, υπάρχει στο πλάνο σχεδιασμός για την κατασκευή έξι «προσωρινών νοσοκομείων» στο Ρίο, όπου εντοπίζονται και τα περισσότερα κρούσματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03