10/07/2020 03:38:08

Κορωνοϊός: Το θρυλικό «Μαρακανά» στο Ρίο μετατρέπεται σε προσωρινό νοσοκομείο

Κορωνοϊός: Το θρυλικό «Μαρακανά» στο Ρίο μετατρέπεται σε προσωρινό νοσοκομείο - Media

 

Ενα από τα πλέον εμβληματικά στάδια του κόσμου, το θρυλικό «Μαρακανά» μετατρέπεται σε προσωρινό νοσοκομείο για τις ανάγκες του κορωνοϊού.

Τα κρούσματα στην Βραζιλία είναι κοντά στις 3.000, αλλά εκτιμάται πως ο αριθμός είναι κατά πολύ μεγαλύτερος. Έτσι, οι αρχές αναζητούν χώρους που θα τους μετατρέψουν σε προσωρινά νοσοκομεία και το στάδιο Μαρακανά θα συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς.

Όπως αναφέρει το iefimerida, το Μαρακανά, που έχει φιλοξενήσει δύο τελικούς Μουντιάλ και αγώνες ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, θα ακολουθήσει το παράδειγμα των σταδίου «Pacaembu» στο Σάο Πάολο και του «Mané Garrincha» στη Μπραζίλια, τα οποία έχουν ήδη μετατραπεί σε προσωρινές εγκαταστάσεις υγείας. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην χώρα, υπάρχει στο πλάνο σχεδιασμός για την κατασκευή έξι «προσωρινών νοσοκομείων» στο Ρίο, όπου εντοπίζονται και τα περισσότερα κρούσματα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.