search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:38
MENU CLOSE

Στη μάχη για τον κορωνοϊό 35 ολοκαίνουργια περιπολικά της ΕΛΑΣ (Photos)

27.03.2020 11:59
Στη μάχη για τον κορωνοϊό 35 ολοκαίνουργια περιπολικά της ΕΛΑΣ (Photos) - Media

 

H Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι 35 νέα περιπολικά εντάσσονται στο στόλο της για να κατανεμηθούν σε Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Τα 35 νέα περιπολικά οχήματα υπηρεσιακού και ελεύθερου χρωματισμού  Hyundai i30 τέθηκαν ήδη στη διάθεση των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. Κάθε μια Διεύθυνση θα λάβει 7 εξ αυτών.

Τα νέα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014-2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια – Περιφέρεια Πελοποννήσου».

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των αστυνομικών υπηρεσιών της Πελοποννήσου και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:37