03/06/2020 01:15:05

Μπέρδεψε την καφετιέρα με το μπουκάλι του απολυμαντικού των χεριών και έπαθε εγκαύματα – Ο καυτός καφές έπεσε στο χέρι του (Video)

Μπέρδεψε την καφετιέρα με το μπουκάλι του απολυμαντικού των χεριών και έπαθε εγκαύματα – Ο καυτός καφές έπεσε στο χέρι του (Video) - Media

 

Τι μπορεί να πάθει κάποιος που είναι αφηρημένος και από συνήθεια πηγαίνει και πιέζει το κουμπί του απολυμαντικού για να στάξει στα χέρια του και να τα τρίψει μεταξύ τους; Να το μπερδέψει με την μεγάλη καφετιέρα που και εκείνη έχει κουμπί.
Αυτό συνέβη σε έναν άνθρωπο στην Παρανά της Βραζιλίας και καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας. Ο άνδρας αφηρημένος πλησίασε την καφετιέρα που ο καφές κόχλαζε μέσα της έβαλε το χέρι του στο στόμιο εκεί που κανονικά θα έπρεπε να βάλει το φλιτζάνι, πάτησε το κουμπί και ο ζεματιστός καφές χύθηκε στο χέρι του. 
Μάλιστα φαίνεται πολύ καλά πόσο αφηρημένος είναι που μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι καίγεται το δέρμα του, εκείνος κάνει την χαρακτηριστική κίνηση που κάνουμε για να απολυμάνουμε τα χέρια μας. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.