search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:25
MENU CLOSE

Μπέρδεψε την καφετιέρα με το μπουκάλι του απολυμαντικού των χεριών και έπαθε εγκαύματα – Ο καυτός καφές έπεσε στο χέρι του (Video)

27.03.2020 14:41
Πάτρα: Φραστική επίθεση σε αστυνομικούς που ήλεγχαν καφετέρια – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης, λουκέτο για έναν μήνα - Media

 

Τι μπορεί να πάθει κάποιος που είναι αφηρημένος και από συνήθεια πηγαίνει και πιέζει το κουμπί του απολυμαντικού για να στάξει στα χέρια του και να τα τρίψει μεταξύ τους; Να το μπερδέψει με την μεγάλη καφετιέρα που και εκείνη έχει κουμπί.
Αυτό συνέβη σε έναν άνθρωπο στην Παρανά της Βραζιλίας και καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας. Ο άνδρας αφηρημένος πλησίασε την καφετιέρα που ο καφές κόχλαζε μέσα της έβαλε το χέρι του στο στόμιο εκεί που κανονικά θα έπρεπε να βάλει το φλιτζάνι, πάτησε το κουμπί και ο ζεματιστός καφές χύθηκε στο χέρι του. 
Μάλιστα φαίνεται πολύ καλά πόσο αφηρημένος είναι που μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι καίγεται το δέρμα του, εκείνος κάνει την χαρακτηριστική κίνηση που κάνουμε για να απολυμάνουμε τα χέρια μας. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:25