search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:18
MENU CLOSE

Σκληρός Κούλογλου κατά Γεωργιάδη: «Το να σου επιτίθεται η ακροδεξιά ντροπή της χώρας είναι παράσημο» (Video)

27.03.2020 15:18
Αποστάσεις Κούλογλου από Λιάκο: «Δεν θα έβαζα φωτιά στη Μόρια» - Media

 

Με βαριές εκφράσεις σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου την κατηγορία που εκτόξευσε σε βάρος του ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ότι «ο Στέλιος Κούλογλου δεν αγαπάει την χώρα του».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Mega σημείωσε ότι «το να σου επιτίθεται η ακροδεξιά ντροπή της χώρας είναι παράσημο. Ο άνθρωπος, που θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να επιβιώσουν με 400 ευρώ το μήνα -αυτός είναι που δεν αγαπάει τον λαό της χώρας του, που δικαιολογεί την κερδοσκοπία στο ιατροφαρμακευτικό υλικό, ίσως επειδή του θυμίζει παλιές ένδοξες εποχές. Που τον είδαν οι επενδυτές του Ελληνικού – στο οποίο θα έμπαιναν οι μπουλντόζες μια εβδομάδα μετά τις εκλογές – να αναλαμβάνει το Υπουργείο Ανάπτυξης και το έβαλαν στα πόδια».

Παράλληλα, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε από την Νέα Δημοκρατία ο ίδιος και το Tvxs.gr, κάλεσε την κυβέρνηση «να αφήσει τις γελοιογραφίες και ας ασχοληθεί ουσιαστικά με τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα».

«Χώρες της ΕΕ με αντίστοιχη οικονομική δυνατότητα με την δική μας δίνουν στους εργαζόμενους, που χάνουν αναγκαστικά την δουλειά τους, υπερπολλαπλάσια των όσων δίνει η ελληνική κυβέρνηση: Η Πορτογαλία δίνει το 75% του μισθού, η Ισπανία το 80%, για να μην αναφερθούμε στην Γαλλία ή την Δανία που δίνουν το 100%. Δεν μετατρέπουν τους εργαζόμενους σε επιδοματούχους των 400 ευρώ το μήνα», σημεώισε ο Στ.Κούλογλου.
 
Εκτίμησε, δε, ότι «με αυτά τα μέτρα οδεύουμε προς μια τεράστια κοινωνική καταστροφή. Για αυτά πρέπει να μιλήσουμε. Όμως έχουμε μια κυβέρνηση, που καθώς απεχθάνεται τον δημόσιο τομέα και έχει εξαγγείλει μέτρα αλλαγής των εργασιακών σχέσεων, βρήκε μια χρυσή ευκαιρία για να αλλάξει το τοπίο υπέρ των λίγων και των επιχειρηματιών και εις βάρος των πολλών. Αυτή την στιγμή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το μέλλον της ευρωζώνης και της ΕΕ συνολικά, και αυτό θα έπρεπε να συζητάμε».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:14