07/06/2020 04:14:12

Σπαρακτικό βίντεο: Εκατοντάδες άνθρωποι περιμένουν στην ουρά για να πάρουν τις στάχτες συγγενών τους που πέθαναν από κορωνοϊό

Σπαρακτικό βίντεο: Εκατοντάδες άνθρωποι περιμένουν στην ουρά για να πάρουν τις στάχτες συγγενών τους που πέθαναν από κορωνοϊό - Media

 

Το βίντεο κόβει την ανάσα. Δείχνει εκατοντάδες ανθρώπους στην πόλη Ουχάν από όπου ξεκίνησε ο κορωνοϊός να περιμένουν υπομονετικά με τις ώρες στην ουρά έξω από κρεματόριο για να πάρουν τις στάχτες συγγενών τους που πέθαναν από κορωνοϊό και αποτεφρώθηκαν αφού δεν μπορούσαν να ταφούν. 
Οι άνθρωποι που πέθαναν από κορωνοϊό ήταν τόσοι πολλοί σε τόσες λίγες ημέρες που οι αρχές και λόγω της καραντίνας δεν μπορούσαν να θάψουν. Έτσι τους αποτέφρωναν και τώρα που η περιοχή δείνχει να ξεπερνάει τον εφιάλτη, ο κόσμος πήγε στο κρεματόριο για να παραλάβει τις στάχτες των δικών του ανθρώπων.
Οι αρχές δήλωσαν ότι όσοι πέθαναν στο διάστημα των 2 μηνών ακόμη και να μην έχουν πεθάνει από κορωνοϊό θα αποτεφρωθούν δωρεάν. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.