07/06/2020 03:23:02

Κορωνοϊός: Λοιμωξιολόγος διαγνώστηκε με τον ιό στο νοσοκομείο Λάρισας

Λάρισα: Νέος συναγερμός από κρούσμα κορωνοϊού σε 8χρονο - Media
 
Κρούσμα κορωνοϊού σε γιατρό λοιμωξιολόγο του τμήματος λοιμωδών διαγνώστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ήδη υπάρχουν συνεννοήσεις για το ποιοι πρέπει να μπουν σε καραντίνα.
 
Στο larissanet.gr επιβεβαίωσε το περιστατικό ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ Μιχάλης Γιαννάκος. «Μίλησα με συναδέλφους μου και όντως υπάρχει ένα κρούσμα κορωνοϊού σε λοιμωξιολόγο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Ήδη τρέχει η διαδικασία για να δούμε ποια άτομα θα μπουν σε καραντίνα», σημειώνει.
 
Να αναφέρουμε ότι τις τελευταίες ώρες στο Πανεπιστημιακό και στους επίμαχους χώρους γίνεται απολύμανση από ειδικό συνεργείο.
 
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την διοίκηση του νοσοκομείου έχουν ληφθεί περίπου 30 δείγματα από ιατρούς και νοσηλευτές που ήρθαν σε επαφή με τον λοιμωξιολόγο που νόσησε τα οποία αναμένουμε τα αποτελέσματά τους αργά το βράδυ. Ο λοιμωξιολόγος παραμένει κατ’ οίκον περιορισμό.
 
Από την διοίκηση ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.