search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:34
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Premier League: Επίσημο το «λουκέτο» μέχρι τις 30 Απριλίου

27.03.2020 18:38
Το βίντεο που ξεσήκωσε κατακραυγή στην Αγγλία: Τρεις άνδρες κλωτσάνε στο κεφάλι άστεγο, που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο (Video) - Media

 

Την αναμενόμενη παράταση του «λουκέτου», τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου ανακοίνωσε η Premier League, επιβεβαιώνοντας τα χθεσινά ρεπορτάζ από το Νησί.

Στη σημερινή συνάντηση των δύο Ενώσεων, αλλά και αυτής των ποδοσφαιριστών υπήρξε ταύτιση απόψεων σχετικά με τη δυσκολία της εποχής ελέω κορωνοϊού και ότι πρέπει να παρθούν δύσκολες αποφάσεις, ώστε να μετριαστεί η οικονομική ζημιά από τη διακοπή των πρωταθλημάτων και μάλιστα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι θα υπάρξει ομαδική δουλειά για να βρεθούν λύσεις.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αναφέρεται πως αυτό θα συμβεί μόνο όταν υπάρξουν ασφαλείς συνθήκες και σημειώνεται πως την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν και νέες συναντήσεις.

Πηγή:www.sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:33