search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:19
MENU CLOSE

Ταϊλάνδη: Κρέμασε το μωρό της γιατί ήθελε να βγει με φίλους

27.03.2020 19:38
Ταϊλάνδη: Κρέμασε το μωρό της γιατί ήθελε να βγει με φίλους - Media

 

Μια 14χρονη κοπέλα φέρεται να κρέμασε τον μόλις ενός έτους γιο της επειδή ήθελε να βγει έξω με τους φίλους της.

Η έφηβη, Arisa Udsanee, είχε αφήσει το παιδί της με τους γονείς της που ήταν θυμωμένοι όταν επέστρεψε στο σπίτι αργά στο Bueng Kan, βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης, την περασμένη Κυριακή το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε το βρέφος Thanapat Udsanee στο σπίτι μιας γειτόνισσας, της 21χρονης Charinthip Nuengsit, και ζήτησε να μείνει εκεί. Στη συνέχεια τους άφησε να μείνουν σε ένα δωμάτιο στην πίσω αυλή της.

Αργότερα εκείνη τη νύχτα μια μοτοσικλέτα ήρθε στο δωμάτιο για να πάρει την Arisa και είπε στην Chrinthip ότι το αγοράκι θα έφευγε μαζί της.

Ωστόσο, την Τετάρτη το πρωί η Charinthip έλεγξε το δωμάτιο και βρήκε νεκρό το μωρό κρυμμένο κάτω από ένα καρότσι.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί συνέλαβαν τη νεαρή μητέρα και την ανάγκασαν να τους αναπαραστήσει πώς διέπραξε το έγκλημα, χρησιμοποιώντας ένα λούτρινο αρκουδάκι Winnie The Pooh.

Η Arisa ομολόγησε ότι σκότωσε το παιδί της ενώ ήταν θυμωμένη με τους γονείς της που την κατσάδιασαν γιατί έμεινε έξω μέχρι αργά. Είπε ότι μισούσε το παιδί γιατί δε την άφηνε να περνάει χρόνο με τους φίλους της και υπέδειξε στους αστυνομικούς πώς απαγχώνισε το παιδί της και στη συνέχεια το έκρυψε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24