search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:17
MENU CLOSE

Star: Το μήνυμα που πρόβαλε πριν από την ταινία Contagion – Oι αντιδράσεις στο Twitter

28.03.2020 10:36
Star: Το μήνυμα που πρόβαλε πριν από την ταινία Contagion - Oι αντιδράσεις στο Twitter - Media

 

Την μάλλον προφητική ταινία του 2011, Contagion, επέλεξε να μεταδώσει το Star.

Μάλιστα, λίγο πριν από την έναρξη της ταινίας αλλά και μετά από τα διαφημιστικά διαλείμματα, από το κανάλι προβαλλόταν ένα μήνυμα στο οποίο αναφέρονταν τα εξής:

“Η ταινία Contagion που μεταδίδεται, προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2011. Το σενάριο, που είναι επιστημονικής φαντασίας, αναφέρεται σε μία πανδημία που ξεκινάει από την Κίνα και γίνεται απειλή για ολόκληρο τον πλανήτη μας. Η υπόθεση ολοκληρώνεται με ένα αισιόδοξο μήνυμα για  την ανθρωπότητα. Η ταινία μεταδίδεται απόψε μετά από ενδιαφέρον πολλών τηλεθεατών μέσα στις συνθήκες της πραγματικής πανδημίας που βιώνουμε όλοι μας. Εξαιτίας της ομοιότητας ορισμένων γεγονότων της ταινίας με την τρέχουσα κατάσταση, το περιεχόμενό της για κάποιους ενδέχεται να είναι δυσάρεστο”.

Mόλις χθες στη Μεγάλη Βρετανία προκλήθηκε σάλος από τη μετάδοση της ίδιας ταινίας από το ITV με εκατοντάδες αρνητικά σχόλια προς το κανάλι για τη χρονική συγκυρία που επέλεξε να το μεταδώσει.

Χαρακτηριστικό είναι ένα σχόλιο τηλεθεατή που αναφέρει “Ό,τι χρειαζόταν το έθνος για να ηρεμήσουμε όλοι”.

Εκατοντάδες τα tweets και στη Ελλάδα

Το θέμα δεν έμεινε ασχολίαστο ούτε από τους Έλληνες χρήστες του Twitter κάνοντας το hashtag #contagion το πρώτο trend την ώρα μετάδοσης της ταινίας.

 

 

Πηγή: znews.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:16