search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:41
MENU CLOSE

Καραντίνα: Ο Γιώργος Μαυρίδης μένει σπίτι και μας συμβουλεύει πως να βοηθήσουμε τα αδέσποτα

28.03.2020 13:32
Συμβουλή Μαυρίδη στον Μητσοτάκη για τον Ανασχηματισμό: Όχι στους τηλεοπτικούς αστέρες - Media

 

Στο Dot του Σαββάτου εμφανίστηκε μέσω skype ο Γιώργος Μαυρίδης προκειμένου να στείλει το δικό του μήνυμα για τον κορονοϊό και τις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε με την εξάπλωση του και στην Ελλάδα.

Ο παρουσιαστής θέλησε, μάλιστα, να στείλει το δικό του μήνυμα για όσους αγαπούν τα ζώα. 

“Σίγουρα υπάρχουν ασυνείδητοι οι οποίοι μάλλον βρήκαν την ευκαιρία να αφήσουν τα σκυλιά και τα γατιά τους. Νομίζω ότι υπάρχει μια προδιάθεση σε αυτούς που το κάνουν και δεν είναι πραγματικά από φόβο οπότε βρήκαν μια δικαιολογία μέσα σε αυτή την κατάσταση” σημείωσε, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Μαυρίδης φανερά ενοχλημένος.

“Αυτό που παρατήρησα βγάζοντας βόλτα τα σκυλιά μου το βράδυ είναι κάποια σκυλιά, ακόμα και γάτα είδα, να μας ακολουθούν. Έπαθα σοκ! Νομίζω πως και αυτά έπαθαν ένα ηλεκτροσόκ τα ζωάκια! Δηλαδή βλέπουν ξαφνικά έναν άνθρωπο να περπατά δίπλα τους” συμπλήρωσε, επίσης, ο παρουσιαστής.

Παράλληλα, βέβαια, ο Γιώργος Μαυρίδης έδωσε συμβουλές στο τηλεοπτικό κοινό πως να βοηθήσουμε τα αδέσποτα ζώα σε αυτή την περίοδο της καραντίνας.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:39