search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:54
MENU CLOSE

«Μείνετε μέσα για να μη θρηνήσετε κι εσείς άτομα» – Συγκλονίζει 60χρονη ασθενής με κοροναϊό που έχασε σύζυγο και πεθερό

28.03.2020 14:45
«Μείνετε μέσα για να μη θρηνήσετε κι εσείς άτομα» - Συγκλονίζει 60χρονη ασθενής με κοροναϊό που έχασε σύζυγο και πεθερό - Media

 

Συγκλονίζει η 60χρονη από τη Δαμασκηνιά, που έχασε τον σύζυγό της και τον πεθερό της από κορονοϊό. 

 «Ήμουν 22 μέρες στο νοσοκομείο στην Πτολεμαϊδα” σημείωσε χαρακτηριστικά η 60χρονη γυναίκα από την Δαμασκηνιά, προσθέτοντας πως “ήταν πάρα πολλές οι μέρες και πέρασαν στο κρεβάτι με αγωνία, με υπομονή, περιμένοντας να γίνω καλά και εγώ και ο άντρας μου. Αλλά δυστυχώς εγώ βγήκα νικήτρια, ο άντρας μου όχι», είπε.

Και συνέχισε: «Ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο μέχρι την Κυριακή ώσπου τον διασωλήνωσαν και τον πήγαν στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Εγώ έμεινα μόνη μετά στο δωμάτιο του νοσοκομείου μετρώντας τις ώρες, παρακαλώντας, προσεύχοντας να γίνει καλά ο άνδρας μου αλλά δυστυχώς την Πέμπτη μας ανακοίνωσαν ότι δεν άντεξε και πέθανε. Ήταν ότι πιο σκληρό θα μπορούσε να μου συμβεί»,  συμπλήρωσε η άτυχη γυναίκα ενώ αποκάλυψε πως, πριν από 42 ακριβώς μέρες, έχασε και τον γιο της σε ηλικία 41 ετών. «Αυτή τη στιγμή έχω πάρει εξιτήριο, είμαι υγιής, έχω έρθει στο σπίτι μου στο Άργος και πρέπει να μείνω σε απομόνωση άλλες 15 μέρες».

«Αυτό που έχω χάσει, είναι ο σύντροφος μου, είναι ο άνθρωπος μου. Για αυτό θέλω να στείλω ένα μήνυμα… Μη βγαίνετε έξω! Σας παρακαλώ! Μείνετε μέσα να μη θρηνήσετε και εσείς άτομα όπως θρηνώ εγώ», δήλωσε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:54