search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:57
MENU CLOSE

Επαναπατρίστηκαν από την Τουρκία 60 φοιτητές κι ένα βρέφος

29.03.2020 05:35
Επαναπατρίστηκαν από την Τουρκία 60 φοιτητές κι ένα βρέφος - Media

 

Επαναπατρίστηκαν επιπλέον 60 φοιτητές κι ένα βρέφος, μέσω του συνοριακού σταθμού των Κήπων, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των φοιτητών που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία σε 150.

Οι φοιτητές και το βρέφος μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία της Ροδόπης και της Ξάνθης, όπου θα παραμείνουν σε καραντίνα τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ.

Σημειώνεται ότι για την επιστροφή των φοιτητών κινητοποιήθηκαν άμεσα και συνεργάστηκαν, για ακόμη μία φορά, η ΠΑΜΘ και όλες οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, ενώ ο γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας και ο διευθυντής Δημόσιας Υγείας της ΠΕ Ξάνθης, επισκέφθηκαν αντίστοιχα τους φοιτητές που από χθες βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχεία του Έβρου και της Ξάνθης, προκειμένου να διαπιστώσουν ότι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ζήτημα και ότι όλα βαίνουν καλώς με τη διαμονή τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:50