search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:23
MENU CLOSE

Λ. Κανέλλη: Για να μείνεις σπίτι πρέπει να σκέφτεσαι τους άλλους

29.03.2020 07:11
Λ. Κανέλλη: Για να μείνεις σπίτι πρέπει να σκέφτεσαι τους άλλους   - Media

 

Τεράστια πολιτική αλλαγή είναι σύμφωνα με την βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη το γεγονός  ότι οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι το ζήτημα της προστασίας από τον κορονοϊό «τους αφορά επειδή αφορά τους άλλους».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ. Κανέλλη τόνισε ότι το γεγονός αυτό απαιτεί έναν βαθμό συνείδησης «που όλοι μας πρέπει να ανεβούμε εκατό σκαλιά αγκομαχώντας και ξεπερνώντας φοβίες και φόβους».

«Για να μείνεις σπίτι πρέπει να σκέφτεσαι τους άλλους» πρόσθεσε και σημείωσε ότι όλοι πρέπει να κατεβάσουν τους τόνους ακόμη και στο πως αντιμετωπίζουμε «τους ήρωες του καιρού», όλους εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Σχετικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την πανδημία, η κ. Κανέλλη τόνισε ότι «κάνει κάποια πράγματα πολύ καλά και μπορεί να είναι και έγκαιρα, αλλά στην ουσία τους, παραμένουν σταγόνα στον ωκεανό»

«Άρα είμαστε στον ωκεανό. Πορευόμαστε με σταγόνες και έχουμε και φουρτούνα», σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:23