search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:30
MENU CLOSE

Παρατείνεται το «λουκέτο» στα καταστήματα έως τις 11 Απριλίου

29.03.2020 09:39
Παρατείνεται το «λουκέτο» στα καταστήματα έως τις 11 Απριλίου - Media

 

Κυκλοφόρησε η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση της χρονικής επέκτασης του κλεισίματος των καταστημάτων, έως τις 11 Απριλίου, σε 66 κλάδους της οικονομίας ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, απέκλεισε κάθε πιθανότητα να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος.

Εκδόθηκε η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία προβλέπεται η παράταση έως τις ‪11 Απριλίου‬ της απαγόρευσης λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε 66 κλάδους της οικονομίας στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό του εξάπλωσης του κορονοϊού.

Εεξαιρούνται οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον καθώς και τις υπηρεσίες πληρωμής λογαριασμών, ανανέωσης υπολοίπου, επισκευής και αντικατάστασης συσκευών.

Στο μεταξύ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί ΣΚΑΪ, απέκλεισε κάθε πιθανότητα να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος γιατί, «η καραντίνα σίγουρα θα ισχύσει μέχρι τότε καλό είναι να το λέμε από τώρα». Πρόσθεσε ότι αύριο θα εκδώσει εγκύκλιο προς κτηνοτρόφους και σφαγείς να λάβουν υπόψιν τους ότι φέτος δεν θα γίνει η καθιερωμένη κατανάλωση αμνοεριφίων την περίοδο του Πάσχα.

«Προχωράμε με Σχέδιο και Πειθαρχία!» έγραψε στο twitter ο υπουργός δημοσιεύοντας τη νέα ΚΥΑ (ΦΕΚ 28 Μαρτίου άρ. Φύλλου 1081) με την οποία προβλέπεται ότι παρατείνεται έως τις ‪11 Απριλίου‬ η απαγόρευση λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε 66 κλάδους της οικονομίας για τον περιορισμό του κινδύνου της διασποράς του κορονοϊού. Από το μέτρο εξαιρούνται οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον καθώς και τις υπηρεσίες πληρωμής λογαριασμών, ανανέωσης υπολοίπου, επισκευής και αντικατάστασης συσκευών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:30