search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:35
MENU CLOSE

Έλληνες ποδοσφαιριστές μαζεύουν χρήματα για να δημιουργηθεί τουλάχιστον μία ΜΕΘ στο ΕΣΥ

29.03.2020 18:06
Τορίνο και Τζένοα κρατάνε τις αποστάσεις - Media

 

Σε μια σπουδαία πρωτοβουλία, η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων, προχωράνε οι Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Σωτήρης Ταμπάκος, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές του εξωτερικού έχουν έρθει σε επαφή με τους αρχηγούς των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά και με αυτούς των υπόλοιπων ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Στόχος τους είναι να μαζέψουν αρκετά χρήματα, ώστε να δημιουργηθεί τουλάχιστον μία Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και αν είναι εφικτό να δημιουργηθεί και δεύτερη.

Το ποσό που ήδη έχει μαζευτεί είναι αρκετά μεγάλο, ενώ οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε αυτή την αξιέπαινη κίνηση είναι ολοένα και περισσότεροι δείχνοντας την αλληλεγγύη τους στους συμπατριώτες τους σε μία δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Να σημειωθεί πως όλες οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας είναι ενήμερες για αυτή την πρωτοβουλία, ενώ οι ποδοσφαιριστές είναι σε επικοινωνία με το υπουργείο Υγείας προκειμένου να ενημερωθούν για τις ανάγκες του συστήματος δημόσιας υγείας.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30