search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:42
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Σύψας: Έρχονται τα δύσκολα – Καμιά δικαιολογία τώρα για να βγαίνουμε έξω

30.03.2020 05:50
Κορωνοϊός - Σύψας: Έρχονται τα δύσκολα - Καμιά δικαιολογία τώρα για να βγαίνουμε έξω - Media

 

Περί τα μέσα με τέλη Απριλίου τοποθετεί την κορύφωση της επιδημίας του κορωνοϊού ο καθηγητής λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο καθηγητής τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες «θα μπούμε σε δύσκολα νερά» και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος για εφησυχασμό.

«Ελπίζω μέσα στον Μάιο να έχουμε κάθοδο της καμπύλης και να αρχίζουμε να συζητάμε για άρση μέτρων», τόνισε ο κ.Σύψας σημειώνοντας ωστόσο ότι η επιδημία είναι  απρόβλεπτη.

«Αυτό που έρχεται είναι το δύσκολο κομμάτι της επιδημίας. Ήρθε η ώρα να μη βγαίνουμε καθόλου από το σπίτι μας με καμία δικαιολογία», τόνισε και πρόσθεσε ότι φοβάται ενδεχόμενο χαλάρωσης των πολιτών.

Ο κ. Σύψας είπε πως είναι εξαιρετικά ικανοποιημένος από την πορεία της Ελλάδας αυτό δεν προδικάζει τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:40