search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:58
MENU CLOSE

Κρήτη: SOS για τους εποχικά εργαζόμενους – «Αντιμέτωπες με το φάσμα της πείνας πολλές οικογένειες»

30.03.2020 06:49
Κρήτη: SOS για τους εποχικά εργαζόμενους -  «Αντιμέτωπες με το φάσμα της πείνας πολλές οικογένειες» - Media

 

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Δέχομαι καθημερινά πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο, που ζητάει να ληφθούν και άλλα μέτρα πέρα από τη δίμηνη παράταση στο ταμείο ανεργίας», τονίζουν συνδικαλιστές

Μεγάλος είναι ο “Γολγοθάς” των ξενοδοχοϋπαλλήλων και γενικά των εποχικά εργαζομένων, αφού η παράταση, κατά δύο μήνες, στο ταμείο ανεργίας τους, που έχει λήξει από την 1η Ιανουαρίου ή λήγει στις 31 Μαρτίου, δεν αρκεί, για να μπορέσουν να καλύψουν τις βασικότερες ανάγκες των οικογενειών τους, όπως αναφέρει το nea kriti. Ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού Ηρακλείου και αντιπρόεδρος πανελλαδικά του κλάδου, Νίκος Κοκολάκης, μέσω της εφημερίδας μας, απευθύνει δραματική έκκληση στην κυβέρνηση να προχωρήσει σε συνολικότερη δέσμη μέτρων για την ανακούφιση των ανθρώπων αυτών, που κυριολεκτικά δοκιμάζονται!

«Για όλους τους ανέργους να ληφθεί μέριμνα και να εφαρμοστούν τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί ήδη και για τους άλλους κλάδους εργαζομένων όπως είναι η καταβολή των 800 ευρώ, ανεξάρτητα από το ταμείο ανεργίας», σύμφωνα με τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού Νίκο Κοκολάκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:57