search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:51
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ» – Νυχτερινή έξοδος και διασκέδαση… στην εποχή της καραντίνας (Videos)

30.03.2020 07:08
Κορωνοϊός: «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ» - Νυχτερινή έξοδος και διασκέδαση... στην εποχή της καραντίνας (Videos) - Media

 

Από ότι φαίνεται ο νεο-Έλληνας δεν και πολύ αντέχει χωρίς «μπουζούκια», διασκέδαση και ξενύχτι.

Και είναι ικανός να σπάσει κάθε… μέτρο καραντίνας για να ξεσκάσει.

Έτσι, το γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο με τους ευφάνταστους τρόπους που βρίσκουν ορισμένοι να διασκεδάσουν… μαζί με τους γείτονές τους στην εποχή της καραντίνας, λόγω του κορωνοϊού.

Σε γειτονιά της Αθήνας, που δεν έχει γίνει γνωστή ποια είναι, οι κάτοικοι μιας πολυκατοικίας έστησαν ένα τρικούβερτο γλέντι, με χαρτοπετσέτες στον αέρα και μουσική στη διαπασών, μέχρι και τσιφτετέλι στα μπαλκόνια.

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ», που τραγουδάει η Κατερίνα Κούκα, όπως φαίνεται σε βίντεο που παρουσίασε το protothema.gr, φάνηκε και πάλι ότι οι Έλληνες ξέρουν να διασκεδάζουν, ακόμα και σε καραντίνα.

Δείτε το βίντεο που πόσταρε ο χρήστης Ηλίας Σκανάτοβιτς στο Facebook:

Επεισοδιακά ξεκίνησε το δεύτερο «πάρτι καραντίνας» λόγω κορωνοϊού σε γειτονιές του Παλαιού Φαλήρου.

Οι αστυνομικές αρχές είχαν διαφορετική άποψη, επικαλούμενες καταγγελίες πολιτών για ηχορύπανση -αν και η μουσική δεν ήταν τόσο δυνατά, όσο το βράδυ του Σαββάτου, που δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο, σε συνδυασμο με το άναμα φωτοβολίδων και τους φακούς, που δημιούργησαν ατμόσφαιρα… ντίσκο.

Ο διοργανωτής του event, που έβγαλε το ηχοσύστημά του στο μπαλκόνι, αποθεώθηκε από την πλειονότητα των γειτόνων του, όταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα έβαλε το πρώτο τραγούδι. Ακολούθησαν χειροκροτήματα και ιαχές, ζητώντας του να συνεχίσει κι εκείνος δεν τους χάλασε χατίρι.

Ωστόσο, λίγο αργότερα κάποιοι ενοχλημένοι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης έκανε δύο φορές την εμφάνισή του, ζητώντας από τον DJ να χαμηλώσει τη μουσικη ή να σταματήσει να παίζει.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί πήραν τα στοιχεία του, προειδοποιωντας τον ότι, εάν συνεχίσει, θα αναγκαστούν να τον συλλάβουν, παρά το γεγονός ότι βάζει μουσική σε ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας.

Οι υπόλοιποι γείτονες από την άλλη, που βρήκαν διέξοδο από την καραντίνα, διασκεδαζοντας με την ψυχή τους στα μπαλκόνια, του ζητούσαν να επιστρέψει και να συνεχίσει το πάρτι!

Κι εκείνος το έκανε, με Αντώνη Ρέμο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:51