search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:29
MENU CLOSE

Απίστευτη πρόκληση: Εν μέσω κορωνοϊού έκοψαν «νύχτα» το ρεύμα στο εργοστάσιο ΒΙΟΜΕ – Με συνδρομή των ΜΑΤ!

30.03.2020 08:16
Απίστευτη πρόκληση: Εν μέσω κορωνοϊού έκοψαν «νύχτα» το ρεύμα στο εργοστάσιο ΒΙΟΜΕ - Με συνδρομή των ΜΑΤ! - Media

 

Με έκτακτη ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι που λειτουργούν με αυτοδιαχείριση το εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ, καταγγέλλουν ότι η ΔΕΗ έκοψη το ρεύμα και μάλιστα επιστρατεύοντας δύο κλεούβες ΜΑΤ!

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Οι βρικόλακες της εξουσίας που δρουν στο σκοτάδι, βρήκαν τη στιγμή να κόψουν το ρεύμα, στις 6:30 το πρωί. Είχαν έτοιμο το γερανό στημένο και με υποστήριξη από 2 κλούβες ΜΑΤ, που αυτό σημαίνει πολιτική εντολή, λειτούργησαν σαν τις μετακατοχικές κυβερνήσεις, που εκτελούσαν τους αγωνιστές στο σκοτάδι για να μην αντιδράσει ο κόσμος. Καταγγέλλουμε παράλληλα και τους <<συναδέλφους>> της ΔΕΗ που συνέργησαν σαν εκτελεστές στο ίδιο έργο.

Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ επανασύνδεση του ρεύματος.

Κι όλα αυτά ενώ είμαστε σε διαδικασίες με το Υπουργείο Εργασίας για τη πλήρη νομιμοποίηση της Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ. Κι ενώ γνωρίζουν ότι παράγουμε προϊόντα ατομικής και οικιακής υγιεινής, τα οποία είναι πρώτης ανάγκης για την κοινωνία.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:26