search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:09
MENU CLOSE

«Όλα υπό έλεγχο»! Καυστικό πρωτοσέλιδο Economist για την ελευθερία στην εποχή του κορωνοϊού

30.03.2020 10:02
«Όλα υπό έλεγχο»! Καυστικό πρωτοσέλιδο Economist για την ελευθερία στην εποχή του κορωνοϊού - Media

 

Με ένα άκρως συμβολικό αλλά και καυστικό πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού The Economist σχολιάζοντας τη νέα κοινωνική πραγματικότητα στις περισσότεροες χώρες του πλανήτη με την επέλαση του κορωνοϊού να αποτελεί μια πρώτης τάξεως αφορμή για επιβολή απόλυτα σκληρών μέτρων κατά των δημοκρατικών ελευθεριών και των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων.

Με τίτλο “Όλα υπό έλεγχο” και υπότιτλο “Μεγάλη διακυβέρνηση, ελευθερία και ο ιός», παρουσιάζει έναν άνθρωπο να κρατά από το λουράκι του ένα σκυλάκι, αλλά και ο ίδιος να έχει μετατραπεί σε.. σκυλάκι, καθώς κάποιο μεγάλο χέρι, που προφανώς συμβολίζει την εξουσία, να τον κρατά δεμένο από το λαιμό με λουράκι.

Aνάμεσα στους τίτλους των άρθρων που παρουσιάζονται στο πρωτοσέλιοδ ξεχωρίζει αυτός που κάνει λόγο για “το έτος χωρίς χειμώνα”!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33