06/06/2020 21:22:21

Κορωνοϊός: Καθηλωμένος από την Δευτέρα ολόκληρος ο στόλος της Easy Jet

Κορωνοϊός: Καθηλωμένος από την Δευτέρα ολόκληρος ο στόλος της Easy Jet - Media

 

Την καθήλωση ολόκληρου του αεροπορικού της στόλου ανακοίνωσε την Δευτέρα η EasyJet, επικαλούμενη τα νέα δεδομένα που έχει φέρει στις μετακινήσεις ο κορωνοϊός και τα σχετικά μέτρα που έχουν επιβάλλει πολλές κυβερνήσεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το BBC, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση λόγω των «πρωτοφανών ταξιδιωτικών περιορισμών» στους οποίους έχουν προβεί οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο εξαιτίας της πανδημίας.

Παρότι είχε ήδη σταματήσει τις περισσότερες πτήσεις της, η Easy Jet πραγματοποιούσε ακόμη ορισμένες, με σκοπό τον επαναπατρισμό Βρετανών που είχαν καθηλωθεί στο εξωτερικό.

Με τη σημερινή ανακοίνωση της όμως στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, η βρετανική αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι την Κυριακή έλαβε χώρα και η τελευταία πτήση επαναπατρισμού, με το αεροπορικό προσωπικό της να λαμβάνει δίμηνη άδεια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 650 πτήσεις επαναπατρισμού, με τις οποίες επέστρεψαν στη Βρετανία περισσότεροι από 450.000 επιβάτες.

Τέλος, η βρετανική αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμα πότε θα ξεκινήσουν εκ νέου οι πτήσεις των αεροσκαφών της.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.