25/11/2020 07:29:06

Γιατρός επιστρέφει σπίτι του μετά από τη βάρδια και δεν αφήνει το παιδί του να τον αγκαλιάσει λόγω κορωνοϊού – Ξεσπά σε κλάματα (Video)

Γιατρός επιστρέφει σπίτι του μετά από τη βάρδια και δεν αφήνει το παιδί του να τον αγκαλιάσει λόγω κορωνοϊού – Ξεσπά σε κλάματα (Video) - Media

 

Είναι από τα βίντεο που σπαράζουν την καρδιά. Ένας γιατρός επιστρέφει στο σπίτι του από τη βάρδια του στο νοσοκομείο. Ο μικρός του γιος τον περιμένει όλο χαρα και ανυπομονισία. Ο γιατρός μπαίνει σπίτι ο μικρούλης τρέχει να τον αγκαλιάσει αλλά ο γιατρός σταματάει το παιδί και δεν το αφήνει να πλησιάσει επειδή δεν είχε προλάβει να βγάλει τα ρούχα της δουλειάς. Ο φόβος του κορωνοϊού αλλά και τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας τον έκαναν να μην αγκαλιάσει το παιδί του. 
Μετά το αρχικό σοκ, ο μικρούλης απογοητεύεται και τότε ο γιατρός γονατίζει και ξεσπά σε αναφιλητά. Ήθελε τόσο πολύ να αγκαλιάσει το παιδί του. Ο γιατρός ονομάζεται Naser Ali Al-Shahrani και εργάζεται σε νοσοκομείο στο Ριάντ, την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας. Ο μικρούλης ονομάζεται Mohammed και είναι δεν είναι 5 χρονών. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.