search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:03
MENU CLOSE

Γιατρός επιστρέφει σπίτι του μετά από τη βάρδια και δεν αφήνει το παιδί του να τον αγκαλιάσει λόγω κορωνοϊού – Ξεσπά σε κλάματα (Video)

30.03.2020 13:08
Γιατρός επιστρέφει σπίτι του μετά από τη βάρδια και δεν αφήνει το παιδί του να τον αγκαλιάσει λόγω κορωνοϊού – Ξεσπά σε κλάματα (Video) - Media

 

Είναι από τα βίντεο που σπαράζουν την καρδιά. Ένας γιατρός επιστρέφει στο σπίτι του από τη βάρδια του στο νοσοκομείο. Ο μικρός του γιος τον περιμένει όλο χαρα και ανυπομονισία. Ο γιατρός μπαίνει σπίτι ο μικρούλης τρέχει να τον αγκαλιάσει αλλά ο γιατρός σταματάει το παιδί και δεν το αφήνει να πλησιάσει επειδή δεν είχε προλάβει να βγάλει τα ρούχα της δουλειάς. Ο φόβος του κορωνοϊού αλλά και τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας τον έκαναν να μην αγκαλιάσει το παιδί του. 
Μετά το αρχικό σοκ, ο μικρούλης απογοητεύεται και τότε ο γιατρός γονατίζει και ξεσπά σε αναφιλητά. Ήθελε τόσο πολύ να αγκαλιάσει το παιδί του. Ο γιατρός ονομάζεται Naser Ali Al-Shahrani και εργάζεται σε νοσοκομείο στο Ριάντ, την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας. Ο μικρούλης ονομάζεται Mohammed και είναι δεν είναι 5 χρονών. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:01