28/05/2020 19:03:15

Σε αναστολή λειτουργίας και συμβάσεων ο Παναθηναϊκός-Τι γράφει η ανακοίνωση

Σε αναστολή λειτουργίας και συμβάσεων ο Παναθηναϊκός-Τι γράφει η ανακοίνωση - Media

 

Μετά από οδηγία του Υπουργείου Ανάπτυξης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε στην αναστολή της λειτουργίας της και των συμβάσεων όλων των υπαλλήλων και των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Διαβάστε τι αναφέρει αναλυτικά το e-mail της εταιρίας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από οδηγία του Υπουργείου Ανάπτυξης, όπως αναφέρει το gazzetta.gr προχώρησε σε αναστολή συμβάσεων όλων των υπαλλήλων και των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μάλιστα, στην ενημέρωση που έγινε από την ΠΑΕ, γίνεται αναφορά στις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσουν για να πάρουν το έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ από το κράτος, το οποίο παρέχεται σε όσους έχουν πληγεί από την πανδημία του Κορονοϊού.

Και αν για τους απλούς υπαλλήλους αυτό είναι δίκαιο και θα γίνει, το ζήτημα είναι τι θα συμβεί με τους προπονητές της πρώτης ομάδας και τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου που αμείβονται πλουσιοπάροχα σε σχέση με τον μέσο Έλληνα.

Με αυτήν την κίνηση ο Παναθηναϊκός εξασφαλίζει το τρίμηνο... πάγωμα των δόσεων προς την εφορία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ προς τους εργαζομένους αναφέρει τα εξής:

᾽᾽Με το παρόν email σε ενημερώνουμε ότι από τις  18/03/2020  η σύμβαση εργασίας σου με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  τίθεται σε αναστολή,  κατόπιν της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ αναστολής λειτουργίας της εταιρείας μας,  βάσει των κυβερνητικών μέτρων για την προστασία του πληθυσμού από τον Covid-19.

Παρακαλείσαι να υποβάλεις αίτηση/υπεύθυνη δήλωση μέσω της ιστοσελίδας  https://supportemployees.yeka.gr/  και εισάγοντας τους κωδικούς taxis  (δεν λειτουργεί ακόμα- θα ανοίξει από 01/04/2020) εντός του χρονικού διαστήματος από 1/4/2020- 10/42020 ως ακολούθως για να μπορέσεις να λάβεις την οικονομική ενίσχυση των € 800,00᾽᾽.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.