search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:20
MENU CLOSE

Ο Μπέος προσφέρει τον μισό του μισθό στη «μάχη» κατά του κορωνοϊό

30.03.2020 16:25
«Οχετός» Μπέου: «Αηδιαστικό» το ζεύγος Νταλάρα – «Φιλιππινέζες» του Κιμούλης και Κονιόρδου - Media

 

Tο 50% της αποζημίωσης που λαμβάνει θα καταθέσει τους επόμενους δύο μήνες o Δήμαρχος Βόλου , στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥQ

Χαιρετίζω την ενέργεια του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να προτρέψει τους βουλευτές του κόμματός του και τα στελέχη (υπουργούς και υφυπουργούς) της κυβέρνησης του να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους για τους επόμενους δύο μήνες στη μάχη εναντίον του Κορωνοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Επειδή είναι μια πρόταση την οποία και εγώ είχα διατυπώσει από την προηγούμενη εβδομάδα ακόμη, σε συνέντευξη μου στην τηλεόραση της TRT, πιστεύοντας πάντα ότι τα λόγια μας πρέπει να συνοδεύονται από πράξεις για να είναι αξιόπιστα, ανακοινώνω σήμερα ότι για το ίδιο χρονικό διάστημα (και αν χρειαστεί και περισσότερο) καταθέτω στον ειδικό αυτό λογαριασμό το ήμισυ της αποζημίωσής μου ως Δημάρχου.

Είναι μια μάχη στην οποία πρέπει να συμβάλλουμε όλοι στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και προτρέπω όλους όσοι έχουν την δυνατότητα να το πράξουν. Με ενότητα, ομοψυχία, αλληλεγγύη  και πειθαρχία στα μέτρα θα είμαστε οι τελικοί νικητές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:17