search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:40
MENU CLOSE

Όταν ο Γλέζος ξεκινούσε με την αποστολή της ΑΕΚ για το εμπόλεμο Βελιγράδι (Photo)

30.03.2020 16:58
Όταν ο Γλέζος ξεκινούσε με την αποστολή της ΑΕΚ για το εμπόλεμο Βελιγράδι (Photo) - Media

 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με τον Μανώλη Γλέζο που συμμετείχε στο ιστορικό ταξίδι της Ένωσης μέσα στον πόλεμο.

Ο Μανώλης Γλέζος που έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών, ο μεγάλος αυτός Έλληνας αγωνιστής, είχε ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στο εμπόλεμο Βελιγράδι.

Το 1999 όταν η ΑΕΚ είχε ταξιδέψει μέσα στον πόλεμο για το ιστορικό φιλικό της ειρήνης με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι, ο Γλέζος βρισκόταν ανάμεσα στα άτομα της κιτρινόμαυρης αποστολής.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε μια φωτογραφία από την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ από το παλιό αεροδρόμιο, όπου μεταξύ άλλων διακρίνονται ο Μανώλης Γλέζος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Ο Μανώλης Γλέζος στο παλιό Αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ, στην οποία μετείχε, με τελικό προορισμό το εμπόλεμο Βελιγράδι για το φιλικό της Ειρήνης με την Παρτιζάν την Μεγάλη Εβδομάδα του 1999», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία στο Instagram.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:40