01/06/2020 13:07:35

Κορωνοϊός: Αυτά τα προϊόντα καταγράφουν ραγδαία αύξηση σε πωλήσεις

Κορωνοϊός: Αυτά τα προϊόντα καταγράφουν ραγδαία αύξηση σε πωλήσεις - Media

 

Η πανδημία του κορωνοϊού και η συνακόλουθη πολιτική της «κοινωνικής απομόνωσης» μπορεί να έχουν προκαλέσει κατάρρευση σε πολλούς κλάδους της οικονομίας, ωστόσο, υπάρχουν και τομείς στις λιανικές πωλήσεις που ανθούν.

Εκτός από τα τρόφιμα, τα προϊόντα απολύμανσης και τα... χαρτιά υγείας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Yahoo!, αυτά είναι τα προϊόντα που παρουσιάζουν εκρηκτική άνοδο πωλήσεων:

1. Ποδήλατα και όργανα γυμναστικής

Αφού οι πολίτες μένουν στα σπίτια τους και δεν βγαίνουν έξω, προμηθεύονται σε μεγάλες ποσότητες όργανα εκγύμνασης για να καταπολεμήσουν τη... σκουριά της καραντίνας.

2. Επιτραπέζια παιχνίδια

Από τραπέζια του πινγκ-πονγκ μέχρι κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια, όλα χρησιμοποιούνται για να σπάσει η ανία του εγκλεισμού.

3. Προϊόντα κηπουρικής και είδη σπιτιού

Για τους τυχερούς που έχουν αυλές και κήπους, η ενασχόληση με τα φυτά δίνει διέξοδο στην ακινησία της καραντίνας και βοηθά και την ψυχολογία, όπως και η... αναδιακόσμηση των σπιτιών

4. Βιβλία και e-books

Είναι ενθαρρυντικό ότι πολύς κόσμος το έχει ρίξει στο διάβασμα και έτσι η περίοδος της «κοινωνικής απομόνωσης» μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές μας.

5. Ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές

Κάτι οι προμήθειες για την καραντίνα, κάτι η τηλεεργασία, αλλά και η ανάγκη επικοινωνίας, παρατηρείται αύξηση στις πωλήσεις συσκευών, από ψυγεία ως υπολογιστές.

6. Καφές

Ναι, το αγαπημένο ρόφημα αγοράζεται σε μεγάλες ποσότητες, καθώς ο κόσμος θέλει να έχει προμήθεια στο σπίτι του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.