search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:31
MENU CLOSE

Στην φάκα… τα αδέρφια Πρινιωτάκη

03.03.2010 16:57

Τον δρόμο για την «στενή» πήραν οι τρεις υπευθύνοι της Χρηματιστηριακής Εταιρίας «Ακρόπολις» μετά από βούλευμα του συμβουλίου εφετών οι οποίοι κατηγορούνται για το δομημένο ομόλογο των 280 εκατ. ευρώ το οποίο κατέληξε στα ασφαλιστικά ταμεία. Η υπόθεση οδηγήθηκε στο δικαστικό συμβούλιο μετά τη διαφωνία του ανακριτή κ. Γιώργου Λέκκα, ο οποίος είχε ζητήσει οι κατηγορούμενοι να αφεθούν ελεύθεροι, καταβάλλοντας εγγύηση 500 χιλ. ευρώ έκαστος, και του εισαγγελέα κ. Αντ. Λιόγα ο οποίος είχε εκτιμήσει ότι οι τρεις κατηγορούμενοι έπρεπε να προφυλακιστούν.

Τον δρόμο για την «στενή» πήραν οι τρεις υπευθύνοι της Χρηματιστηριακής Εταιρίας «Ακρόπολις» μετά από βούλευμα του συμβουλίου εφετών οι οποίοι κατηγορούνται για το δομημένο ομόλογο των 280 εκατ. ευρώ το οποίο κατέληξε στα ασφαλιστικά ταμεία.

Η υπόθεση οδηγήθηκε στο δικαστικό συμβούλιο μετά τη διαφωνία του ανακριτή κ. Γιώργου Λέκκα, ο οποίος είχε ζητήσει οι κατηγορούμενοι να αφεθούν ελεύθεροι, καταβάλλοντας εγγύηση 500 χιλ. ευρώ έκαστος, και του εισαγγελέα κ. Αντ. Λιόγα ο οποίος είχε εκτιμήσει ότι οι τρεις κατηγορούμενοι έπρεπε να προφυλακιστούν.

Οι εφέτες του Συμβουλίου τάχθηκαν με την άποψη του εισαγγελέα Εφετών, Αντώνη Λιόγα που είχε τη γνώμη ότι οι τρεις κατηγορούμενοι πρέπει να προφυλακιστούν.

Η απόφαση του συμβουλίου αναμένεται να εκτελεστεί τις ερχόμενες ημέρες με διάταξη του ανακριτή την οποία ωστόσο αναμένεται να προσβάλουν με προσφυγές οι τρεις κατηγορούμενοι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08