search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:33
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Η Αθηναΐς Νέγκα ασθενεί για 8 μέρες, αλλά δεν έκανε… τεστ – «Δεν είναι για χόρταση» (Video)

31.03.2020 06:57
negka

 

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα κάνω ζωντανή σύνδεση από το κρεβάτι μου», δήλωσε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Αθηναΐς Νέγκα στον Νίκο Ευαγγελάτο και το LIVE NEWS, με δόση χιούμορ, η παρουσιάστρια.

«Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μία γρίπη. Είχα δέκατα, με πονούσε ο λαιμός μου, είχα έντονους μυϊκούς πόνους. Όλο αυτό σταμάτησε μετά από 4-5 μέρες και νόμιζα ότι τελείωσε. Μετά άρχισα να έχω βήχα και να συνεχίζεται ο πυρετός», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η ίδια είπε ότι δεν πήγε να κάνει το τεστ κορονοϊού και εξήγησε ότι ο λόγος είναι ότι τα «τεστ δεν είναι για χόρταση».

«Δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν. Προσπαθώ να έχω περιορισμένες επαφές και με τα παιδιά και με τον άντρα μου. Δεν έχουν αρρωστήσει εκείνοι. Δεν έχω ιδέα πώς το κόλλησα», πρόσθεσε.

«Έχω εδώ και 8 μέρες πυρετό, ευτυχώς όχι πολύ υψηλό. Κάτω από 38. Δεν το περνάω βαριά, αλλά δεν έχω ξαναζήσει αυτά τα συμπτώματα με τέτοια διάρκεια», εξήγησε η ίδια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:33