search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:28
MENU CLOSE

Koρωνοϊός: Το πρώτο κρούσμα σε άνδρα των ΜΑΤ, σε καραντίνα όλη η διμοιρία του

31.03.2020 12:01
Koρωνοϊός: Το πρώτο κρούσμα σε άνδρα των ΜΑΤ, σε καραντίνα όλη η διμοιρία του - Media

 

Το πρώτο κρούσμα κοροναϊού σημειώθηκε στις τάξεις των ΜΑΤ. Πρόκειται για έναν 52χρονο αστυνομικό, ο οποίος εμφάνισε συμπτώματα στις 23 Μαρτίου. 

Ο άντρας των ΜΑΤ μπήκε σε κατ’ οίκον «καραντίνα» για μία εβδομάδα, μέχρι που χθες Δευτέρα έκανε το σχετικό τεστ και διαγνώστηκε θετικός στον ιό.

Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να νοσηλευτεί κι έτσι από χθες βρίσκεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο λόγος που κρίθηκε ότι πρέπει να γίνει η εισαγωγή του στο νοσοκομείο ήταν ότι είχε για πολλές ημέρες πυρετό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο 52χρονος δεν έχει σήμερα σοβαρά συμπτώματα που να ανησυχούν τους γιατρούς.

Ο 52χρονος υπηρετεί στα ΜΑΤ και είχε έρθει σε επαφή με συναδέλφους του πριν την 23η Μαρτίου, με αποτέλεσμα να τεθούν προληπτικά σε «καραντίνα» περίπου 15 αστυνομικοί των ΜΑΤ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:28