06/06/2020 21:10:51

Κακόγουστη φάρσα: Νέοι πλησιάζουν ηλικιωμένους και φταρνίζονται δίπλα τους (Video)

Κακόγουστη φάρσα: Νέοι πλησιάζουν ηλικιωμένους και φταρνίζονται δίπλα τους (Video) - Media

 

Μια κακόγουστη φάρσα όπου νέοι πλησιάζουν ηλικιωμένους και φταρνίζονται δίπλα τους, είναι η νέα μόδα στη Σουηδία.Και μάλιστα την περίοδο του κορωνοϊου. Το φαινόμενο μάλιστα έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις που ο δήμος του Εσλόφ έβγαλε ανακοίνωση στην οποία παρακαλεί τους νέους να μην κάνουν τέτοιες φάρσες. 
Την ίδια στιγμή με ανακοινώσεις τους στα τοπικά μέσα οι αρχές προτρέπουν τους γονείς να μιλήσουν στα παιδιά τους για να σταμτήσει αυτή η πλάκα. Η Σουηδία έχει επιλέξει να μην επιβάλει περιορισμούς στην ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών της, σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες χώρες. Έχουν κλείσει όμως τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Δεν είναι λίγοι οι νέοι που προβάλλουν σαν δικαιολογία για την κακόγουστη φάρσα τους, ότι το κάνουν επειδή βαριούνται. 
Τις φάρσες αυτές τις τραβάνε με κάμερα και αφού τις κάνουν τις ανεβάζουν στο διαδίκτυο. Όμως τα σχόλια του κόσμου ευτυχώς είναι καυστικά και δεν επικροτούν τετοια πράγματα 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.