search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:02
MENU CLOSE

Κακόγουστη φάρσα: Νέοι πλησιάζουν ηλικιωμένους και φταρνίζονται δίπλα τους (Video)

31.03.2020 12:56
Κακόγουστη φάρσα: Νέοι πλησιάζουν ηλικιωμένους και φταρνίζονται δίπλα τους (Video) - Media

 

Μια κακόγουστη φάρσα όπου νέοι πλησιάζουν ηλικιωμένους και φταρνίζονται δίπλα τους, είναι η νέα μόδα στη Σουηδία.Και μάλιστα την περίοδο του κορωνοϊου. Το φαινόμενο μάλιστα έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις που ο δήμος του Εσλόφ έβγαλε ανακοίνωση στην οποία παρακαλεί τους νέους να μην κάνουν τέτοιες φάρσες. 
Την ίδια στιγμή με ανακοινώσεις τους στα τοπικά μέσα οι αρχές προτρέπουν τους γονείς να μιλήσουν στα παιδιά τους για να σταμτήσει αυτή η πλάκα. Η Σουηδία έχει επιλέξει να μην επιβάλει περιορισμούς στην ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών της, σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες χώρες. Έχουν κλείσει όμως τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Δεν είναι λίγοι οι νέοι που προβάλλουν σαν δικαιολογία για την κακόγουστη φάρσα τους, ότι το κάνουν επειδή βαριούνται. 
Τις φάρσες αυτές τις τραβάνε με κάμερα και αφού τις κάνουν τις ανεβάζουν στο διαδίκτυο. Όμως τα σχόλια του κόσμου ευτυχώς είναι καυστικά και δεν επικροτούν τετοια πράγματα 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:01