search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:38
MENU CLOSE

Κολοράντο: Σκύλος παραδίδει τρόφιμα σε γυναίκα που βρίσκεται σε καραντίνα

01.04.2020 06:31
Κολοράντο: Σκύλος παραδίδει τρόφιμα σε γυναίκα που βρίσκεται σε καραντίνα - Media

 

Η Renee, ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Ο Sunny, ένα golden ritriever, κάτοικος του Κολοράντο φροντίζει η γειτόνισσά του να μην ξεμείνει ποτέ από φαγητό, τις δύσκολες μέρες της καραντίνας.

Ο Sunny, ένα golden ritriever που κατοικεί στο Κολοράντο συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην καταπολέμηση του κορωνοϊού, παραδίδοντας τρόφιμα στη γειτόνισσα Renee, όσο βρίσκεται σε καραντίνα, όπως αναφέρει το news247..

Η ιδιοκτήτρια του Sunny, η Eveleth και η Renee εδώ και πάνω από μια δεκαετία κατοικούν σε διπλανά διαμερίσματα. Όμως ο Covid – 19 άλλαξε ριζικά την καθημερινότητα της Renee, η οποία εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων συγκαταλέγεται στις ευπαθείς ομάδες και μένει αυστηρά σε καραντίνα.

Όμως ο Sunny γεννήθηκε γι’ αυτή τη στιγμή. Η διαδικασία προσφοράς έχει ως εξής: Η Eveleth στέλνει τον Sunny σπίτι της Renee, όπου και του παραδίδεται η λίστα με τα ψώνια. Η Eveleth φροντίζει να προμηθευτεί τα απαραίτητα τρόφιμα από το κατάστημα και ύστερα στέλνει τον Sunny πάλι πίσω, προκειμένου να τα παραδώσει.

Όπως σχολίασε η Renee, οι επισκέψεις του Sunny κάνουν τις ημέρες της πιο όμορφες. “Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας”. Η Eveleth ελπίζει πως η ιστορία του Sunny θα προσφέρει χαρά στους ανθρώπους αυτές τις δύσκολες μέρες. “Ο καθένας μπορεί να κάνει κάτι τόσο μικρό, το οποίο τελικά μπορεί να αποτελεί πολύ σημαντική βοήθεια”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:38