search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:42
MENU CLOSE

Γιάννης Στάνκογλου: Είναι δύσκολο να τον «μαντρώσεις» τον Έλληνα

01.04.2020 08:25
Ο Θωμάς Κυπραίος δεν έχει τελειώσει από τις «Άγριες Μέλισσες» - Media

 

Αποτελεί έναν από τους πιο αξιόλογους αλλά και αγαπητούς ηθοποιούς της χώρας μας. Ο λόγος για τον Γιάννη Στάνκογλου ο οποίος, μιλώντας στη Real για τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω κορωνοϊού, αναφέρθηκε και στα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσής του. «Είναι δύσκολο να τον “μαντρώσεις” τον Έλληνα» ανέφερε για το «μένουμε σπίτι», τονίζοντας, ωστόσο, ότι πρόκειται για ένα μέτρο αναγκαίο.

«Δεν χάθηκε ο κόσμος να κάτσουμε σπίτι μας και να υπακούσουμε σε μια τόσο σοβαρή εντολή, που μόνο το καλό μας προασπίζει. Είναι δύσκολο να τον «μαντρώσεις» τον Έλληνα, αλλά τι να κάνουμε που δεν γίνεται αλλιώς; Μένουμε σπίτι και απολαμβάνουμε όσα δεν χαιρόμαστε μέσα στον «μαραθώνιό» μας, που λες κι εσύ. Μένω σπίτι με τη γυναίκα και τα παιδιά μου, κάνουμε καραόκε, παίζουμε επιτραπέζια. Το σκηνικό γύρω είναι άγριο, αλλά το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Και το χαιρόμαστε!» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε, επίσης, για την παράσταση που έπαιζε και που έριξε πρόωρα αυλαία, λέγοντας ότι ένιωσε αυτό το απότομο τέλος σαν έναν “βιασμό”.

«Ήταν απότομο και άγριο, σαν βιασμός. Μετά από δύο χρόνια επιτυχίας δεν αποχαιρέτησα τον ήρωα που έπαιζα. Ελπίζω να προχωρήσει μια κουβέντα που έχουμε κάνει να ανέβει ξανά για λίγες βραδιές μέσα στο φθινόπωρο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10