search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:04
MENU CLOSE

«Όποιος θέλει να αυτοκτονήσει, ας πάει να αυτοκτονήσει»: Η Χάρις Αλεξίου ξεσπά για όσους δε συμμορφώνονται στα μέτρα (Video)

01.04.2020 08:52
Αλεξίου για Μαρινέλλα: «Αυτή η γυναίκα γεννήθηκε για να υπάρχει μόνη της » (Video) - Media

 

Στην εκπομπή «Εξελίξεις live» και τον Νίκο Στραβελάκη μίλησε μέσω skype η Χάρις Αλεξίου αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στην 20ήμερη καραντίνα στο σπίτι της αλλά και την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει ο καθένας από εμάς.

«Είμαι κλεισμένη στο σπίτι μου εδώ και 20 μέρες και παίρνω τα μέτρα που μας ζητάει η πολιτεία. Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν πρέπει να περιμένουμε από την πολιτεία να μας πει να προσέχουμε. Όταν έχουμε μπροστά μας έναν τέτοιο κίνδυνο, όταν βλέπουμε να πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι… Γιατί χρειαζόμαστε να μας κουνήσει κάποιος το δάχτυλο και να μας πει τι πρέπει και πώς θα σωθούμε; Αυτό ας το καταλάβουμε.

Να ευγνωμονούμε τη ζωή μας γιατί έχουμε ένα σπίτι να μείνουμε και να προφυλάξουμε τον εαυτό μας από τα χειρότερα. Να σκεφτούμε τους ανθρώπους, όπως είναι οι γιατροί, οι νοσηλευτές που γι’ αυτούς είναι μια πραγματικότητα. Έχουν μπροστά τους, τους ανθρώπους που υποφέρουν, που δεν μπορούν να αναπνεύσουν, που πεθαίνουν στα χέρια τους…

Αυτούς τους ανθρώπους να σκεφτόμαστε και να ευγνωμονούμε το Θεό που εμείς είμαστε σε ένα ασφαλές μέρος και ας το σεβαστούμε αυτό». Μην πάμε να κάνουμε τους “έξυπνους”. Κάποιος που θέλει να αυτοκτονήσει, ας πάει να αυτοκτονήσει, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα όμως να μεταφέρει στον άλλον αυτό… Είμαστε σε μια κατάσταση σοκ αυτή τη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:02