search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:44
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Σε παροξυσμό μητέρα με παιδάκι μετά από έλεγχο της Αστυνομίας – Λέει «κότες» όσους μένουν σπίτι (Video)

01.04.2020 08:56
Θεσσαλονίκη: Σε παροξυσμό μητέρα με παιδάκι μετά από έλεγχο της Αστυνομίας - Λέει «κότες» όσους μένουν σπίτι (Video) - Media

 

Πήγαν να της κάνουν έλεγχο και άρχισε να ουρλιάζει, να βρίζει και να αναπτύσσει συνωμοσιολογικές θεωρίες σε σχέση με τον κορωνοιό. Το επεισόδιο έγινε το πρωί στην παραλία της Θεσσαλονίκης, η οποια πλέον είναι κλειστή.

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλέσει κότες όσους πολίτες μένουν σπίτι. Πρόκειται για νεαρή μητέρα που είχε βγει βόλτα με το μικρό της παιδί στην παραλία και της ζητηθηκε το χαρτί για να κυκλοφορήσει.

Κλειστή η παραλία

Ελάχιστος κόσμος βρέθηκε από τις 8 το πρωί στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να αθληθεί τις ώρες κατά τις οποίες παραμένει ανοιχτό το παραλιακό μέτωπο, μετά την απόφαση για απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, στο κομμάτι από το άγαλμα του Βότση έως το Μέγαρο Μουσικής, «έκλεισε» χθες – με 400 σιδερένια κιγκλιδώματα και σχοινί, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας.

Η αυστηροποίηση των μέτρων και ο βροχερός καιρός περιόρισαν αρκετά σήμερα το πρωί την κίνηση των πολιτών. Ωστόσο, κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. και της δημοτικής αστυνομίας πραγματοποιούσαν κανονικά τους ελέγχους σε πεζούς και ποδηλάτες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν φέρουν την ειδική βεβαίωση κυκλοφορίας ή εάν έχουν αποστείλει sms στο 13033.

Ωστόσο, από τις 2 το μεσημέρι και μετά, που θα μπει και πάλι «λουκέτο», θα επιβάλλονται πρόστιμα ύψους 150 ευρώ σε όποιον επιχειρήσει να βρεθεί στη Νέα Παραλία, ακόμη κι αν έχει τα παραπάνω δικαιολογητικά.

Ο περιορισμός κίνησης πολιτών θα ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 14:00 έως 08:00 και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Πάντως με αφορμή το επεισόδιο με τη μητέρα αποδεικνύει ότι καθώς περνάει ο καιρός, οι θεωρίες συνωμοσιών θα βρουν ακόμα προσφορότερο έδαφος στους ταλαιπωρημένους απ’ τον εγκλεισμό πολίτες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33